Početna Kaštela “Lijino” izvješće o balunu u Kaštelima

“Lijino” izvješće o balunu u Kaštelima

Igra se dobar balun

849
UDIO

Kaštel  Štafilić

MNL GRADA KAŠTELA: U NEDJELJU POLUFINALE PLAY-OFF-a

Natjecanja u malonogometnoj ligi grada Kaštela, malo po malo, šest mjeseci nakon što je startala ova sezona, približavaju se svom kraju. Odigrane su i obje utakmice 1. kola play off-a nakon kojih bolje plasirane ekipe iz regularnog dijela sezone nastavljaju s daljnjim natjecanjem, u polufinale doigravanja.

Tako su u nedjelju Štafilićani pobijedili, kvalitetne i uvijek neugodne im Žrnovničane slomivši njihov otpor tek u zadnjim trenucima utakmice. Rezultat je bio izjednačen do 39. minute kada Čavka povlači brzu kontru iz koje su pogotkom Zeca Štafilićani poveli s 2:1. U zadnjoj minuti, kada su se Žrnovničani otvorili te zaigrali s vratarom/igračem Štafilićani su s još dva pogotka koje su postigli Radman i Zec samo potvrdili prolazak u polufinale gdje idu na vodeću ekipu regularnog dijela lige Dvd Kaštela.

U drugoj polufinalnoj utakmici lukšićka ekipa CB ‘Brokva’ izbacila je iz daljnjeg natjecanja momke iz ekipe MNK Vinišće pobjedivši ih s 6.2. Dvoboj je bio neizvjestan 3/4 utakmice, međutim nakon što su u kratko vrijeme primili dva pogotka ekipa Vinišća se otvorila što su lukšićani iskoristili postigavši do kraja utakmice još dva pogotka koja ih vode u polufinale gdje ih čeka drugoplasirana momčad regularnog dijela lige Torcida Trial.

Dvd  Kaštela

Rezultati utakmica 1.kola play-offa:

Kaštel Štafilić-CB ‘Leonardo’ – Žrnovnica……… 4:1 (1:0)
(Zec 2, Babić, Radman..-..Veža)

CB ‘Brokva’ – MNK Vinišće………………………….6:2 (2:1)
(Legčević 3, Duvnjak, Zec, Sunara..-..Perić, Pavić)

Polufinalne utakmice doigravanja malonogometne lige grada Kaštela na rasporedu su ove nedjelje, 26.04.2015. godine, a igraju se po slijedećem rasporedu i satnici:

NEDJELJA, 26.04.2015.

20:15 Dvd Kaštela – Kaštel Štafilić-CB ‘Leonardo’
21:10 Torcida Trial – CB ‘Brokva’