Početna Hrvatska Karamarko odbio Milanovića

Karamarko odbio Milanovića

"Poručujemo Zoranu Milanoviću da se u ovom trenutku sučeljava s nezaposlenima, blokiranima, ovršenima, obespravljenima i svima onima kojima je njegova Vlada život učinila nesnošljivim. Mnogi od njih dali su mu mandat da rješava probleme, a on bi, umjesto toga, raspirivao atmosferu obračuna.

915
UDIO

km

IZ HRVATSKE demokratske zajednice danas je medijima odaslano priopćenje putem kojega je Tomislav Karamarko (ponovno) odbacio poziv Zorana Milanovića na javno sučeljavanje prije službenog početka izborne kampanje.

Povod ovakvom priopćenju je poziv Aleksandra Stankovića, koji je Karamarka i Milanovića pozvao da se sučele u njegovoj emisiji “Nedjeljom u 2”. Iz SDP-a su poručili da će Milanović rado prihvatiti Stankovićev poziv, ali šef HDZ-a sučeljavanje nastavlja izbjegavati.

Priopćenje koje potpisuje novi glasnogovornik HDZ-a Ivan Jabuka prenosimo u cijelosti.

“Poručujemo Zoranu Milanoviću da se u ovom trenutku sučeljava s nezaposlenima, blokiranima, ovršenima, obespravljenima i svima onima kojima je njegova Vlada život učinila nesnošljivim. Mnogi od njih dali su mu mandat da rješava probleme, a on bi, umjesto toga, raspirivao atmosferu obračuna.

Učestalo zazivanje sučeljavanja samo je nastavak Milanovićevog svađalačkog ponašanja i medijskog spina, umjesto da se bavi rješenjima o tome kako izvući zemlju iz krize. Zato ćemo ga svi zajedno poraziti na izborima, jer to je, očito, jedini jezik koji Zoran Milanović razumije.

Sučeljavanje ili javna debata političkih suparnika bit će kada za to dođe vrijeme, odnosno u službenom dijelu kampanje, kada i nalažu pravila političke utakmice. Kad se u SDP- u već toliko pozivaju na demokratske standarde, demokratski je prvo objaviti datum izbora, jer ga njihov predsjednik zna, a ostali ne”, zaključuju iz HDZ-a.

IZVOR: index.hr