Početna Zanimljivosti Žene – evo što zanima muškarce

Žene – evo što zanima muškarce

Sigurno će žene imati pokoju ciničnu primjedbu, no (muški) znanstvenik David Brainbridge dokazao je kako je muškarcima inteligencija važnija od veličine grudi kada traži buduću suprugu. Profesor s Cambridgea kaže kako ni duge, vretenaste noge nisu važne. "Muškarci cijene simetrične osobine na ženskom tijelu zato što ukazuju na zdravlje i mladost te kako će rađati zdravu djecu. " objašnjava dr. Brainbridge.

730
UDIO

zena

Sigurno će žene imati pokoju ciničnu primjedbu, no (muški) znanstvenik David Brainbridge dokazao je kako je muškarcima inteligencija važnija od veličine grudi kada traži buduću suprugu.

Profesor s Cambridgea kaže kako ni duge, vretenaste noge nisu važne. “Muškarci cijene simetrične osobine na ženskom tijelu zato što ukazuju na zdravlje i mladost te kako će rađati zdravu djecu. ” objašnjava dr. Brainbridge.

Kod nogu, tvrdi, muškarcima je jedino važno da su ravne, jer krive noge mogu biti znak rahitsa ili drugih deformacija. No veličina grudi može čak i odagnati muškarce.

“Grudi su rijetko simetrične, a što su veće to je neravnomjernost izraženija” smatra prof. Brainbridge. Osim toga, veće grudi prije “stradaju” zbog gravitacije pa izgledaju starije.

A muškarcima je jedino važno da žena izgleda mlado i plodno, ponavlja prof. Brainbridge. A kako bi bile dobre majke njihovoj djeci, najtraženija osobina kod žena je inteligencija.

“Pokazuje kako će se moći brinuti o djeci, kako su ju roditelji dobro odgojili i da je rasla u dobrom okruženju te da nosi dobro genetičko nasljeđe” zaključuje dr. Brainbridge.

IZVOR: Dailymail.com