Početna Kaštela DIVLJA LIGA’:  Autoservis ‘Gliba na vrhu tablice

DIVLJA LIGA’:  Autoservis ‘Gliba na vrhu tablice

Proteklih dva dana na igralištu bivše Osnovne škole 'Bijaći' u Kašel Novom odigrane su utakmice 6. kola 'Divlje lige' nakon kojeg je na vrh tablice izbila ekipa Autoservis 'Gliba' koja se morala dobrano namučiti kako bi pobijedila Zračnu Luku. Sa dva boda zaostatka i s po utakmicom manje prate ih ekipe Konoba 'Intrada' i Sportski centar 'Korner.

1127
UDIO

lija2Proteklih dva dana na igralištu bivše Osnovne škole ‘Bijaći’ u Kašel Novom odigrane su utakmice 6. kola ‘Divlje lige’ nakon kojeg je na vrh tablice izbila ekipa Autoservis ‘Gliba’ koja se morala dobrano namučiti kako bi pobijedila Zračnu Luku. Sa dva boda zaostatka i s po utakmicom manje prate ih ekipe Konoba ‘Intrada’ i Sportski centar ‘Korner.

Nove pobjede vrijedne plasmana u gornjem dijelu tablice koji im osigurava sudjelovanje u doigravanju ostvarile su ekipe CB ‘Faraon’, Tika Taka i Samo Klesari. Posebno vrijedi istaknuti pobjedu Klesara, branitelja naslova, koji su početkom drugog poluvremena gubili od mladih momaka iz ekipe CB ‘Virus’ s 5:1. Međutim, dva lako primljena pogotka poremetili su do tada raspoložene momke iz CB ‘Virus’ koji se do kraja utakmice nisu mogli sastati s balunom, pa ne treba čuditi konačan rezultat od 9:6 u korist Klesara ponajviše zahvaljujući raspoloženim četverostrukim strijelcima Matasu i Pavičiću.

Četiri pogotka za svoju ekipu postigao je i Frane Miloš u visokoj pobjedi nad Momcima s termina dok je ekipa Tika Taka savladala borbene momke iz ekipe CB ‘Aviva.

Blizu osvajanja prvog boda bila je ekipa CB ‘Tin’, međutim ekipa Građ. obrt ‘Dumančić’ iskoristila je trenutak dekoncentracije u obrani CB ‘Tin’ i pola minute do kraja zahvaljujući trostrukom strijelcu Kajiću postigla pobjedonosni pogodak.

Listu strijelaca predvode Špiro Grgić iz ekipe Momci s termina i najbolji igrač Autoservisa ‘Gliba’ Ante Kunac dok ih s pogotkom manje prati Robert Pavičić iz ekipe Samo Klesari.

Utakmice 7. kola na rasporedu su u četvrtak i petak, a igra se po slijedećem rasporedu i satnici:

Četvrtak, 18.06.2015.

19:30….SAMO KLESARI…-…ZRAČNA LUKA Split-Kaštela
20:20….KONOBA ‘INTRADA’…-…CB ‘VIRUS’
21:10….CB ‘FARAON’…-…CB ‘AVIVA’

Petak, 19.06.2015.

19:30….S.C. ‘KORNER”…-…GRAĐ. OBRT ‘DUMANČIĆ’
20:20….CB ‘TIN’…-…GRAĐ. OBRT ‘G-5’
21:10….Autoservis ‘GLIBA’…-…MOMCI S TERMINA

slobodna ekipa: TIKA TAKA