Početna Hrvatska Nedavno nestale osobe u Hrvatskoj

Nedavno nestale osobe u Hrvatskoj

Sedam je osoba nestalo u proteklih tjedan dana na području Republike Hrvatske. Od osam nestalih osoba prošloga tjedna, četiri su pronađene, a policija još uvijek traga za Ivom Hrvatin, Josipom Ivanišević, Emranom Šaćirijem i Željkom Šincekom.

1259
UDIO

Sedam je osoba nestalo u proteklih tjedan dana na području Republike Hrvatske. Od osam nestalih osoba prošloga tjedna, četiri su pronađene, a policija još uvijek traga za Ivom Hrvatin, Josipom Ivanišević, Emranom Šaćirijem i Željkom Šincekom.

Ukoliko ste vidjeli ili imate informaciju o nekoj od dolje navedenih osoba, molimo da nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju. Sve osobe ovdje navedene imaju svoj profil na www.nestali.hr.

Renata Margareta (15)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 16. rujna 2015.

Opis: Visoka je 160 centimetara, smeđih očiju, ovalnog lica, jače tjelesne građe; ima madež na desnoj strani vrata i izbrijan dio glave s lijeve strane iznad uha

Renata se u srijedu, 16. rujna udaljila s adrese prebivališta u Ulici kneza Branimira 33 u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u ljubičastu majicu, smeđe treperice i ljubičasto bijele tenisice. Sa sobom je nosila torbu.

Ante Pejković (44)

Mjesto i datum nestanka: Split, 13. rujna 2015.

Opis: Ante Pejković visok je 175 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe.

Ante se u nedjelju, 13. rujna udaljio s adrese u Splitu, Spinčićeva ulica u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Miroslav Pilipović (53)

Mjesto i datum nestanka: Sisak, 13. rujna 2015.

Opis: Miroslav Pilipović je visok 185 centimetara, ima prosijedu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Miroslav je u nedjelju, 13. rujna otpušten iz Opće bolnice u Sisku nakon čega mu se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu trenirku i bijele tenisice. Ima zamotanu glavu, a na desnoj ruci nosi longetu.

Marijana Pređak (16)

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 13. rujna 2015.

Opis: Marijana Pređak je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na desnom ramenu ima tetovažu cvijeta i pauka, a iznad desnog gležnja riječi nepoznatog sadržaja.

Marijana se u nedjelju, 13. rujna udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u svijetloplave traperice, sivu majicu bez rukava i visoke tenisice.

Ana Srebrenović (14)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 11. rujna 2015.

Ana Srebrenović (14) se u petak,11. rujna udaljila s adrese u Zagrebu, Selska cesta u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Vedrana Vitlov (30)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 17. rujna 2015.

Vedrana Vitlov (30) se u četvrtak, 17. rujna udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Duh u nepoznato.

U trenutku nestanka bila ja odjevena u crnu majicu, plave tenisice i nosila je bijelu torbu.

Martina Zorkić (16)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 15. rujna 2015.

Opis: Martina Zorkić (16) je visoka 170 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Martina se u utorak, 15. rujna udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

IZVOR: net.hr