Početna Kaštela Izvještaj 1.Kola 41. Tradicionalnog turnira na male branke Kaštel Lukšić 2016.

Izvještaj 1.Kola 41. Tradicionalnog turnira na male branke Kaštel Lukšić 2016.

1333
UDIO

 

 t1 t2 t3

SRIJEDA 13.07.

U prvoj utakmici igrale su ekipe CAFFE BAR VOX iz Kaštel Novog i splitski ARTEM. U izjednacenoj utakmici ekipa Artem pobjedila je rezultatom 7-6. Igrač odluke bio je Joško Jelavić koji je postigao četiri gola i svojoj momčadi osigurao drugo kolo.

U drugoj utakmici večeri susrele su su dvije vrlo dobre ekipe domaći CAFFE BAR FARAON TIKA TAKA i TORCIDA BILICE iz Splita. U jako dobroj utakmici ekipa Faraona ostvarila je vrijednu pobjedu. Ključnima su se pokazali golovi Jure Bašića te izvanredne obrane Tonija Zeca, pa Tika Taka prolazi u drugo kolo rezultatom 6-2, a sigurni smo da će mladi momci Joška Lijića dogodine biti još bolji.

Treći susret je bio između ekipa PSG i MESNICE TANGAR. Iako je Mate Čevanić iz PSG ovaj put okupio odličnu ekipu nisu mogli dalje, jer goropadni Stanko Botica postiže 4 od ukupno 6 golova svoje momčadi i rezultatom 5-6 vodi Mesnice Tangar u 2.kolo. Stanku su vrijedno asistirali Nasup i Olujić, pa im je Stanko dužan ćevape i pivo u Okca.

U posljednjoj utakmici dana ekipa HRVATSKI FENIKS iz Sućurca je u žestokoj i dramatičnoj utakmici pobjedila super iskusni KAŠTEL ŠTAFILIĆ sa 4-3. Najbolji igrač utakmice bio je Jure Luketa koji je postigao tri pogotka. Kljucnim se pokazao promašaj penala Mije Klišmanića 25 sekundi prije kraja. Neovisno o porazu i malom nesporazumu u igri između suca Nine i kapetana Štafilića Kapule, druženje je nastavljeno kod Okca i svi su sretno zaspali.

 

ČETVRTAK 14.07.

U prvoj utakmici susrele su se splitski GALAPAGOS i domaći RESTORAN INO 3 za kojeg mahom nastupaju igrači iz Splita, pa bi ovo mogao biti splitski derbi . Na samom startu golovima lijevaka Šerića, More, Kirevskog Restoran Ino 3 dolazi do velike prednosti od 4-0.  Lagano opuštanje igrača Ina momci iz Galapagosa na čelu sa Balekom i Domićem iskorištavaju, te se vraćaju u utakmicu i izjednačuju na 4-4. Tada se ponovo budi Hrvoje Šerić koji sa pet pogodaka vodi Restoran Ino 3 u drugo kolo rezultatom 9-7.

U drugoj utakmici gledali smo derbi prvog kola u kojem najbolja momčad malih branki CAFFE BAR FARAON nadigrava odlične RIBARE rezultatom 7-2. Braća Znaor i Stipe Dumanić se odlično držali većim dijelom susreta, dok Božo Duvnjak nije ubacio u višu brzinu i sa par kontri riješio pitanje pobjednika. Naravno, Boži su asistirali Kova, Turky, Đika, Cvita i ostali, a nama ostaje da se zapitamo može li im ko stati na kraj.

Treca utakmica je ponudila pregršt pogodaka. VELO MISTO Marina Bujasa pobjeđuje ekipu FENJER sa Spinuta koji su debitirali u Lukšiću rezultatom 10-7. Pobjeda je ostvarena ponajviše na krilima fantastičnog Tonija Matijevića koji postiže čak osam pogodaka u pobjedi svoje momčadi i tako ističe kandidaturu za najboljeg strijelca kola, a možda i turnira dok se Hrvoje Maleš ne razgoropadi.

U posljednjoj utakmici igrali su domaći momci iz sela za CAFFE BAR MOCCA (Barać, Bekavac, Jokić i ostali) protiv ekipe BEACH BAR HAVANA (Maravići, Miše, Sabljo, Bagavac i ostali) koji su u stvari reprezentacija Čiova. Domaćinima nije pomoglo ni glasno navijanje publike, te Havana pobjeđuje rezultatom 9-5, a igrač odluke bio je Slavko Sabljo koji postiže četiri pogotka i odvodi svoje momke u drugo kolo.

Jumbo pizzu našeg dragog sponzora Restorana Pizzerije Buža osvojila je ekipa Velo misto sa 10 postignutih pogodaka.

 

NEDJELJA 17.07.

U prvoj utakmici u 20.00 h gledali smo dramatičan susret pun preokreta između ekipa FAST FOOD SUPER PAJO i SPORTSKI CENTAR KORNER 2. Super Pajo bez Bubija vodio je cijelu utakmicu, ali Korner 2 na krilima borbenog Tina Radića koji postiže tri pogotka uspijeva uhvatiti priključak i susret u regularnom vremenu završava  sa rezultatom 4-4. U ruletu penala sa ukupnih 7-6 u drugo kolo prolazi ekipa SC Korner 2, jer je Orlović drugu godinu zaredom sfulal penal, ali će dogodine sigurno bit bolje jer je isprid Pajinih momaka budućnost.

U drugom susretu u 21.00 h smo gledali sudar višestrukih osvajača turnira domaće ekipe BARE I PLAĆENICI i sućuraćkog CAFFE BARA RIVA Roberta Marića, koju Plaćenici dobijaju bez većih problema rezultatom 10-3. Posebno su se istakli Maleš i Rabadan koji su postigli svaki po četiri gola kao u stara dobra vremena.

U trecoj utakmici u 22.00 h igrale su splitska ČISTOĆA Mira Delića i solinski CAFFE BAR PHOENIX koju potonji dobijaju rezultatom 6-4. Najbolji igrač utakmice je bio Frane Kolak koji za pobijedničku momčad postiže četiri gola (ćaća će bit sritan), ali uz svesrdne asistencije starih aseva Cipcija, Čubelića i ostalih. Za Čistoću unatoč porazu priča nije gotova, jer će nastupiti za veterane u daljnjem tijeku turnira, pa će uz Mira Delića do izražaja doći i Pavela, Lauš i ostali stari asevi.

U poljednjoj utakmici u 23.00 h gledali smo rapsodiju ekipe PEKARA VUČEVIĆ koja je sa 14-4 pobijedila ekipu CAGEBALL MERTOJAK Marijana Čaljkušića i tako postala daleko najefikasnija ekipa turnira dosad, jer su kroz dva susreta zabili 32 gola. Uz takvu efikasnost nagrađeni su jumbo pizzom u Buže koja im je prošlo kolo za 1 zgoditak pobjegla. Najbolji igrač bio je golman Pekare Ivan Zovko koji je postigao četri gola.

 

PONEDJELJAK 18.07.

U prvoj utakmici u 20.00 h susrele su se ekipe SPORTSKI CENTAR KORNER 1 naših braće Gotovac i Marina Nuića i splitski gentlemani GRANDE COJONES Petra Barbarića. Cojonesi su propustili vodstvo 4-1, pa regularni dio završava neodlučeno 4-4. Sva četiri pogotka za Korner 1 postiže Marin Nuić i to iz penala. Za Grande Cojones tri pogotka postiže Stipe Torlak a jedan Ivo Barbarić. Nakon ruleta penala dalje prolazi ekipa Sc Korner 1 ukupnim rezultatom 7-6.

U drugoj utakmici u 21.00 h prolazak bez borbe ostvarila je ekipa  CAFFE BAR GRACIJA MRAVINCE rezultatom 3-0, jer se ekipa Taxi Keko nije pojavila, a o toj sramoti ne vridi niti riči više napisat…

U trecoj utakmici u 22.00 h između Bulatovih ŠURFILOVIĆA i UDRUGE MILJENKO I DOBRILA vidjeli smo dobar i srčan nogomet. Rezultatom 4-5 dalje prolazi ekipa Udruga Miljenko i Dobrila na krilima najboljeg igrača utakmice Boška Tomaša koji postiže tri pogotka. Dobru utakmicu odigrao je i Ivan Poljak koji postiže dva gola za pobjednike, a osmijeh predsjednika udruge Ante Čogelje potrajao je dugo u noć.

U posljednjoj i najboljoj utakmici u 23.00 h susrele su se ekipe M CAFFE PODSTRANA i CB LEONARDO iz Splita za kojeg mahom igraju Kaštelani. Ma koliko su se Pavičić, Grbeša, Jurić i Keran iz Leonarda trudili, momci iz Podstrane na krilima Lisice i Miketea (5 golova i miljun obrana) dobijaju sa 10-8. Skupim su se za CB Leonardo pokazali promašaji nekoliko zicera ponajprije mladog Pavičića, a kasnije i penal Kerana. Momcima iz Leonarda zahvaljujemo na sudjelovanju i vidimo se dogodine, a M Caffeu puno sreće u nastavku natjecanja.

 

UTORAK 19.07.

U prvoj utakmici u 20.00 ekipa AUTO OTPAD ROKO deklasirala je RESTORAN PIZZERIJU BUŽA rezultatom 18-2 i tako osvojila jumbo pizzu u Restoranu pizzeria Buža kao ekipa koja je postigla najviše golova tu večer. Najviše golova njih 5 je zabio Ante Rade Ćunka. Valja istaknuti i šefa Marka Beju i braću Stude, Josipa i malenog mu brata Mateja koji su zabili svaki po 4 gola, pa ajme onima koji nalete na njih.

U drugom susretu u 21.00 gledali smo jako dobru utakmicu između ekipa ZRAČNA LUKA i TOP TEN PODSTRANA koju momci iz Podstrane dobijaju rezultatim 8-5. Najbolji igrač utakmice bio je Slavko Perčić koji postiže pet pogodaka, a prikljucuju mu  se Ante Jerčić i Vjeko Perišić koji postižu svaki po dva gola, te tako vode svoju momčad među 32 najbolje ekipe unatoč izostanku Tomislava Buljana. Znamo da će Telesfor i dogodine dovest momke s aerodroma opet.

Treći susret u 22.00 je bio najisčekivanija utakmica dana između ekipa OPET ZVONE STARA ZVONA i naših dragih Sućurana okupljenih u ekipi RUO ARENA vođeni legendarnim Tomislavom Ćokom. Neizvjesnost nije trajala dugo i utalmica je od starta krenula jednosmjerno. Opet zvone stara zvona prolaze dalje pobjedom 10-5 lakše nego što je bilo očekivano. Najbolji igrač bio je Petar Kovačevič koji postiže 5 golova, ali moramo spomenut i Silviovih vrlo uspješnih 20-ak minuta nakon dvogodišnje pauze.

U posljednjem susretu u 23.00 CAFFE BAR TWISTER potvrđuje svoju ulogu jednog od najvecih favorifa turnira, te bez većih problema pobjeđuju ekipu RESTORAN FERAL rezultatom 14-4. Posebno se istakao Joško Sunara postigavši 6 golova, ali Mate, Romić, Okac i Švabo nipošto nisu zaostajali.

Sve 4 utakmice odlično je odsudio naš Denis Ninčević Nina.