Početna Kaštela Izvještaj s turnira na Male branke u Lukšiću

Izvještaj s turnira na Male branke u Lukšiću

1066
UDIO

t1

IZVJEŠTAJ OSMINE FINALA

PETAK 29.07.

U prvoj utakmici u 20.00 h igrale su ekipe M CAFFE PODSTRANA i CAFFE BAR GRACIJA iz Mravinci. Pobjeđuje ekipa M Caffe rezultatom 5-4. Iako je dobar dio utakmice vodila, skupim se pokazalo što ekipa Cb Gracija nije imala zamjenu. Voditelj M Caffea Faby Marić je zasigurno zadovoljan prolaskom u četvrtfinale, ali sad slijede novi izazovi, a Lovri Benzonu i Marovićima želimo da nam dođu i dogodine.

U drugoj utakmici u 21.00 h igrali su domaća UDRUGA MILJENKO I DOBRILA i splitski CRTIĆI. Utakmica je bila dramatična od prvog do posljednog sučevog zvižduka. Udruga ostvaruje veliku pobjedu rezultatom 4-3. Nevjerovatno, ali istinito je da su Crtići falili tri od tri penala u regularnom djelu utakmice što se pokazalo ključnim za prolaz Udruge. Voditelj Miljenka i Dobrile mudri Mate Marasović je ispekao zanat kod velikog Joška Slugana Fešte i sad zna izvuć maximum od svakog igrača. Dok momci na terenu krvare, predsjednik Čogelja manirom još većeg predsjednika Maleša odmara na Korčuli, ali je obećao da će ih nagraditi dolaskom ako prođu dalje, pa eto razloga za slavlje.

t2

 

Treća utakmica donijela je jako dobru igru između ekipa MESNICA MRKI i AUTO OTPAD ROKO. Mesnica dobija rezultatim 8-4. Najbolji igraci su bili Pele i Žuti. Mesnica Mrki je pokazala da je jedan od glavnih favorita turnira, dok Rokovim momcima Studi, Ćunki, Beji i ostalima čestitamo na odličnim nastupima, pa se vidimo dogodine.

U zadnjoj utakmici večeri u 23.00 h gledali smo derbi osmine finala između BARE I PLAĆENIKA i Silviovih i Martinovih OPET ZVONE STARA ZVONA. Placenici su brzo poveli 3-0, ali se Zvona na krilima Širera vracaju i preuzimaju vodstvo 4-3, ponajvise radi miljun napravljenih kornera. Tada se Plaćenici pokreću i na krilima sjajnog Matije Babića, Hrvoja Maleša i Mate Delića dolaze do uvjerljive pobjede od 16-7. Napominjeno da su se u zadnju u listu strijelaca upisali i Lukin i Rabadan, dok Deni nije jer ga je Hrvoje odbio posluživati.

Sa 16 postignutih pogodaka Bare i plaćenici ponovo osvajaju jumbo pizzu u Buže.

Sva 4 susreta bez greške odsudio je Denis Ninčević Nina.

SUBOTA 30.07.

U prvoj utakmici u 20.00 h susreli su se CAFFE BAR DONNA iz Dugog Rata i višestruki osvajači i branitelji zadnjeg naslova domaći CAFFE BAR FARAON. U dramatičnom susretu Cb Faraon prolazi poslije ruleta penala ukupnim rezultatim 2-4. U regularnom dijelu utakmice završilo je sa 1-1. Cb Donna je imala dosta dobrih prilika, ali Božo Duvnjak nizom fantastičnih obrana još jednom pokazuje da je najbolji golman igrač malih branki i najzaslužniji je za današnju veliku pobjedu. Čestitamo momcima iz Dugog Rata, pa se vidimo dogodine.

U drugom susretu u 21.00 h igrali su ŠKOLJKE KATIĆ i RESTORAN INO 3. U vrlo dobroj i dinamičnoj utakmici Školjke ostvaruju veliku pobjedu na krilima fantastičnog Mladena Rožića koji je svojim potezima nekoliko puta izmamio pljesak tribina. Izdvajamo i Prdu koji je odlično branio i dao gol sa branke na branku kada se lomila utakmica. Vrijedi napomenuti gol Matea Katića jednog od najmlađih sudionika turnira. Školjke će u četvrtfinalu igrati protiv branitelja naslova , a Šeriću, Kirevskom, Bumbu, Grgiću želimo više sreće dogodine.

U trećoj utakmici u 22.00 h igrali su CAFFE BAR TWISTER i SPORTSKI CENTAR KORNER 2. Vrlo rano Twister dolazi do velike prednosti 3-0, ali momci iz Kornera iako bez opsanog Kajića pokazuju svoj borbeni karakter i skupo prodaju svoju kožu. Ipak, Twister ubacuje u višu brzinu i Twister pobjeđuje rezultatom 6-3. Anton Grgantov je bio najbolji igrač postigavši 3 gola kao u stara dobra vremena.

U zadnjoj utakmici u 23.00 h igrali su gomiliške MESNICE TANGAR i sućuraćki JABULANI. Tangarovi momci (Botica, Nasup i Perajica) koji su došli bez zamjene su prokockali vodstvo od 3:0, jer su Jabulani potpuno preokrenili utakmicu i to u posljednjoj sekundi utakmice rezultatom 5-6. U utakmici prepunoj preokreta igrač odluke bio je Dino Grubišić, koji postiže tri gola za Jabulani, ali moramo istaknuti borbene Šunjića, braću Tuta i Barišića kao i voditelja Perišića.

NAJBOLJI STRIJELCI NAKON OSMINE FINALA SU:

11- Hrvoje Pelivan ( Mesnica Mrki)
10- Hrvoje Maleš ( Bare i plaćenici)
9 -Joško Sunara ( Twister ), Gabrijel Miketek ( M Caffe Podstrana ), Mladen Rožić ( Školjke Katić), Ivan Šunjić ( Jabulani )
8- Niko Tuta ( Jabulani ), Matija Babić ( Bare i plaćenici )