Početna Kolumna I Mamić bi mi pohvalio tekst (kolumna)

I Mamić bi mi pohvalio tekst (kolumna)

1966
UDIO

Kad dođu ovako tmurni zimski dani kao što je danas dobiješ fleš bek svega onoga što te nervira u zadnje vrijeme ili te nerviralo ili će te nervirati .Nekako sam danas u Mamićevom fazonu i žargonu pa bi krenula nabrajati redom jedno po jedno …
Prvo nabijem sve one koji pobiše onoliku nedužnu djecu u Siriji.
Nabijem one žene što ne znaju što će sa sobom po cijeli dan , pa nam redovno na Instagramu ili Facebooku serviraju slike svojih savršeno skuhanih ručkova , večera sa svim dijelovima od predjela do deserta.
Nabijem i one žene kod kojih je sve najbolje.Najbolji posao , muž ( a na dan joj ebe mater po 10 puta )djeca , svekrva, zaova, jetrva, pas , mačka.
Nabijem sve one koji glume da u životu nemaju apsolutno nikakvih problema .Niti minusa na kartici , niti dugova , niti kredita ,jer oni su prepametni da bi se u nešto takvo upustili.
Nabijem one žene koji glume savršene supruge , majke , kćeri , sestre.
Nabijem one prijateljice koje glume lažna prijateljstva godinama , te pri prvom verbalnom obračunu ti saspu sve u lice samo zato što se ti tada ne slažeš s njihovom teorijom.Ma marš.
Nabijem sve one ljubomorne , koji su ljubomorni i na onu jednu kavu više koju popiješ od njih.
Nabijem sve one koji bolje od mene znaju gdje sam , kud sam i s kim sam .Dabogda se provodili kao ja.
Nabijem sve muževe od mojih prijateljica koji mi konstantno šalju zahtjeve za prijateljstvo , tražeći na mom profilu nešto samo njima znano što bi mogli upotrijebiti protiv svoje žene.Beskičmenjaci i frajeri bez muda nisam vam ja veslo sisala.Nema kod mene nikakvog kompromitirajućeg sadržaja. A kod vas ? Vas nabijem posebno .
Nabijem sve one wellnes trenere koji mi šalju zahtjeve na Instagramu.Pa mislim dosta je meni moje muke što sam malo popunjenija pa mi i vi trebate nabijati na nos vaša savršeno isklesana tijela.Nabijem i vas i herbalife.
Nabijem i Algoritam koji mi je poslao knjige koje sam naručila prije vremena pa sam do 20-tog morala kuhati light ručkove.
Nabijem profu iz matematike od koje sam osijedila doslovno.
Nabijem sve one koji mi kradu poslovne ideje , slike , postove .Ma đaba vam svi profi aparati kad vam slike nemaju dušu k’o moja s običnim mobitelom.
Nabijem sve one zbog kojih mi je uništena HUMANITARNA AKCIJA ZA BOŽIĆ.Njima želim rijetku stolicu jedno par dana.
I u konačnici nabijem samu sebe što dozvolim da me takve budale isprovociraju pa izgubim koncentraciju kad imam rok za kolumnu.Ili je ovo jako dobar tekst za kolumnu ?