Početna Hit dana Dječak se ošišao poput prijatelja kako ih učiteljica ne bi mogla raspoznati...

Dječak se ošišao poput prijatelja kako ih učiteljica ne bi mogla raspoznati i dirnuo javnost

2329
UDIO

Društvenim mrežama proširila se priča o dječaku koji se ošišao poput svog prijatelja veseleći se što ih sada učiteljica neće moći raspoznati, iako su različite rase.

Lydia Stith Rosebush iz Kentuckyja u SAD-u objavila je fotografiju dvojice dječaka i objasnila kako je njezin sin Jax rekao da se želi ošišati kratko kako bi izgledao kao njegov prijatelj Reddy.

– Rekao je da ne može čekati da ode u školu u ponedjeljak s frizurom poput Reddyjeve kako ih učiteljica ne bi mogla raspoznati. Mislio je da će biti urnebesno zbuniti učiteljicu istom frizurom – navela je Jaxova majka.

– Ako ovo nije dokaz da su mržnja i predrasude nešto što se uči, ne znam što jest. Frizura je jedina razlika između njih dvojice koju Jax vidi – dodala je.

Fotografija i priča dirnuli su korisnike društvenih mreža, a objava Jaxove majke na Facebooku prikupila je više od 136.000 lajkova, odnosno reakcija, te je podijeljena više od 75.000 puta. Jax se u međuvremenu doista i ošišao kratko poput Reddyja, nakon čega ih je snimila televizija, a Reddy je na snimci rekao: “Jax je ja… i ja sam Jax”.

preuzeto sa vecernji.hr