Početna Kaštela Grad Kaštela – Sufinanciranje sadnog materijala za 2017.

Grad Kaštela – Sufinanciranje sadnog materijala za 2017.

1376
UDIO

Grad Kaštela i ove godine sudjeluje u Programu sufinanciranja nabave sadnog materijala kako bi se poljoprivrednim proizvođačima omogućila povoljna nabava sadnog materijala. Program sufinanciranja se provodi na način da Splitsko-dalmatinska županija, Grad Kaštela i poljoprivredna gospodarstva koji su ujedno vlasnici odnosno korisnici poljoprivrednog zemljišta koje se privodi kulturi, na jednak način participiraju u provedbi Programa, svatko po 1/3.

Korisnik plaća cijeli iznos prilikom preuzimanja sadnica, a Grad plaća 2/3 iznosa korisniku nakon što Grad dostavi Županiji svu dokumentaciju o provedbi postupka.

Potpore se odobravaju u najvišem iznosu od 5.000,00 kuna po poljoprivrednom gospodarstvu u jednoj kalendarskoj godini.

Sufinanciranje nabave sadnica maslina, sadnica vinove loze te voćnih sadnica odobrit će se onom poljoprivrednom gospodarstvu ili pravnom subjektu na području Kaštela upisanom u Upisnik poljoprivrednih proizvođača, ARCOD-ov sustav, koji će u tekućoj godini posaditi minimum poticajnih poljoprivrednih površina (0,1 ha) tj. 500 loza ili 30 sadnica maslina ili voćnih sadnica.

Prijave će se zaprimati u zgradi Gradske uprave u Kaštel Sućurcu, Braće Radić 1, 3.kat,soba br.13, ili na telefonski broj 205 – 223.
Rok za podnošenje prijava je 03.travnja 2017.g.

Javni poziv

Obrazac-prijava za nabavu sadnog materijala