Početna Kaštela MNL grada Kaštela: FC Bonito otkinuo dva boda ‘Školjkašima’

MNL grada Kaštela: FC Bonito otkinuo dva boda ‘Školjkašima’

1307
UDIO


Mlada ekipa Bonita priredila je najveće iznenađenje u 16. kolu, iako na njihovu žalost nisu uspjeli pobjediti prvake, njihova hrabra i dobra igra tijekom cijele utakmice na kraju je nagrađena s, za njih ipak dobrim rezultatom.

Momci iz Bonita vodili su skoro cijelu utakmicu, pogocima Đikića njihova prednost na poluvremenu bila je 2:0, to vodstvo održavali su pogocima Rose i Rapića do 34. minute kada su vodili s 4:2. Međutim iskusnija te ipak kvalitetnija ekipa Školjke ‘Katić’ preko Katalinića i Plazonića uspijeva izjednačiti. Do kraja su ‘školjkaši’ pokušavali postići pobjedonosni pogodak ali to im nikako nije uspijevalo.

Jednako napeta i neizvjesna bila je utakmica između MNK Marine i MNK Vinišća, dviju ekipa iz susjednih mjesta. Starija i iskusnija ekipa iz Vinišća vodila je nakon prvog poluvremena pogocima Dučića i Lukina s 2:1. Drugo poluvrijeme proteklo je u otvorenoj igri obiju ekipa, međutim rezultat se nije mijenjao pa je ekipa Vinišća zadržala svoju treću poziciju na tablici.

Treće mjesto priželjkuju i ekipe Marina Kaštela kao i Dar mar iz Solina. I dok su momci iz ekipe Marina Kaštela uvjerljivo savladali ekipu Kalac Gustirna momci iz Solina morali su se pošteno namučiti kako bi pobijedili Sv. Baru kod kojeg se istakao trostruki strijelac Čurković..

Nakon dugo vremena i ekipa CB ‘Arka’ zabilježila je pobjedu, oni su bili bolji od finalista kupa Mladeži HDZ-a.