Početna Kaštela Turnir Na male branke, Lukšić 2017. – 1.kolo je iza nas

Turnir Na male branke, Lukšić 2017. – 1.kolo je iza nas

1504
UDIO

IZVJEŠTAJ 1.KOLA PO DANIMA

 IZVJEŠTAJ PONEDJELJKA 10.07.

Matineja u 19.00 h nam je ponudila zadnji susret pretkola između UVIK ŽEDNI RESTORAN MAMUT i CAGEBALL RAŽINE. Žedni bez jednog bitnog igrača, ali Ražine definitivno s drugom postavom koju je predvodio Tino Junaković s ćaćom Goranom i dva Paškvalina Jakovom i Karlom. Kako bilo Uvik žedni ako su ikad mislili puknit Ražine ovo im je bila prilika i bilo je tvrdo prvih 10 minuti dok se meštri iz Ražina nisu odlipili i sa 4 komada Tina Junakovića semafor staje na 2:7, pa finalisti Đole idu u 1.kolo.

U 20.00 prva utakmica 1.kola nudi trogirski sraz između ekipa DARIO PROMET mlađeg Repića i RADIO BEPO 69,9 Tonija Čulina. Unatoč činjenici da su Josip i Dino Barada zabili 5 komada, na drugoj strani kod Dario promet samo Luka Pavković stavlja 6 komada i pobjedom 10:6 uvodi škvadru u 2.kolo.

U 21.00 istrčali su živahni domaći CAFFE BAR FARAON CIOS i gosti iz Sućurca RUO ARENA 2. Arena pojačana Josipom Bonacinom i Željkom Elezom iz pretkola dobija na čvrstoći i predstavlja problem trupama Luke Zeca. Vukorepa, Žarko i Pelivan su se trudili, a Lujo Zec ih nije žalija, ali u rovovskoj bitci pobjedu od 2:3 ostvaruju sućurani i idu među 32 najbolje ekipe na svitu. Na kraju je čuveni Lujo Zec prikaza na centru performans dostojan magičnog Houdinija…leteće sklekove…ponovo je osvojia publiku i svaka mater bi ga poželila za zeta!

U 22.00 odličan, tvrd i muški susret između ekipa ŠKOLJKE KATIĆ i žrnovačkih BRKOVA koji definitivno čekaju jedan veliki rezultat u Lukšiću jer su odlična škvadra. Kod Školjki je ovaj put Mlađo Rožić obavljao defenzivu, a golove su postizali Švabo mlađi i pojačanje iz pretkola Ivan Šimunović koji je opet pokazao hrabro srce i borbenost. Za Brkove je Jure Bartulić postigao 2 pogotka, a u tako tvrdoj utakmici ključnim se pokazao promašaj iz penala Brane Tomičića, pa pobjedom 3:2 idu dalje Školjke.

U zadnjem susretu večeri u 23.00 svi su čekali show i dobili su ga, jer suna teren istrčali veterani iz K.Starog u dresevima TRAMPULINA i domaći CAFFE BAR BROKVA PATRIOTI ZDS. Svaka čast Trampulinu jer su uspili nabit opak ritam, Berto Vidan je 10-ak puta gurnija balun kroz noge protivnicima, a zabijali su Jadrić, Kovčo i Kapitanović. Kod Patriota srce publike po očekivanju osvojio je Ivan Stričević Kole, a kulminacija je bila kad je iz drugog pokušaja stavija penal na gornju branku. Unatoč trudu njegovih suigrača Alajbega, Kovača, Jurića, Strike i Andrije,Trampulin pobjedom 7:1 ide u 2.kolo.

IZVJEŠTAJ UTORKA 11.07.

U 19.30 sastali su se splitski debitanti PO NOGI GA Tina Vrcelja i već debelo iskusni M CAFFE PODSTRANA Gabriela Miketeka. Obično debitanti plate cijenu neiskustva i prolaz dalje traže dogodine, međutim Ivor Meštrović iz ekipe Po nogi ga nije složan s tom tezom, pa ulaskom u igru preokreće rezultat 0:3 u svoju korist i vodi utakmicu u neizvjesnu završnicu u čijoj zadnjoj minuti je palo nekoliko golova…ukratko srceparajuće i teško objašnjivo. Regularni dio završava rezultatom 5:5, da bi na penale razigravali dotad najbolji igrači svojih ekipa, spomenuti Meštrović i na drugoj strani Miketek strijelac svih 5 golova za svoju ekipu. U lutriji penala koja je otišla čak na drugu branku mirniji i precizniji je Meštrović, pa PO NOGI GA ide među 32!

U 20.20 ništa manje uzbudljiv susret između MRSIKE i MORNARA. Mrsika je bila izraziti favorit jer Gotovac, Božinović, Šarić i Subotić (5 golova) predstavljaju samu kremu splitskoga maloga baluna. Na drugoj strani kod Mornara fanatična borba u režiji hrvatskog Kasparova Ante Šarića, brata mu Luke i extra spremnog Ivice Grbeše uz mnogo brejkova i ovaj susret dovodi do ruleta penala. Mrsika je otvorila s 2 promašaja, a Mornar s 2 pogotka tako da treći izvođači nisu imali posla, pa je zasluženo uz veliko veselje Mornar ušao među 32.

U 21.10 na teren su izašli CAFFE BAR FARAON Hrvoja Višića i KAŠTEL ŠTAFILIĆ u pomlađenom sastavu kojeg je predvodio prastari as Mijo Klišmanić. Za Štafilić su se iskazali Dumančić i Radanović, a za Faraon Smoljan. Jerković Leventić i Kirevski, pa pobjedom 5:3 Faraon ide među 32. Zeko se nije ni nada da će mu treća škvadra ovako dobro igrat, a to je onda najslađe.

U 22.00 derbi 1.kola! Nakon svega mislili smo da će bit derbi, ali ne možemo se otet dojmu da je NULA + predobra ekipa da bi pala skoro bez ispaljenog metka. Oky je nabrusija momke iz TWISTERA 300 na sat, pa je već u 1.poluvrimenu steknut dojam da je gotova utakmica i to ponajviše zahvaljujući Hrvoju Romiću koji pučki rečeno zaprdija 3 komada uz jedan Matijevića i Pavičića. Okac je tek sad svatija koliko je Romić moćan i koliko mu je dobro došlo kaljenje zadnje 2 godine u veteranskoj ligi u Kornera. U nastavku utakmice NULA + golovima Banića i Mijića je malo popravila dojam, pa susret završava 5:2 za Twister koji ide među 32. Zahvaljujemo Nuli + i njihovome voditelju Tomislavu Loziću zaljubljeniku u male branke pogotovo u Lukšić, te se nadamo susretu dogodine!

U 22.50 u zadnjem susretu večeri kad je vitar malo poludija vidili smo dobar balun s velikim preokretom. Istrčali su po nama lagani favorit domaći CAFFE BAR SENSATION Petra Draguna i HOS ORIJ Marka Juričića. Smoljo, Čagalj i Parčina su senzacionalno otvorili utakmicu i doveli Sensation u vodstvo 4:1, ali su u nastavku utakmice sve prosuli. Bauk i Lozić su pokazali kako HOS Orij melje i sa po 3 komada tj pobjedom 4:6 odveli svoju škvadru u 2.kolo.

Utakmice su kvalitetno i zorno odsudili standardni naši arbitri Ninčević i Klepić.

 

IZVJEŠTAJ SRIJEDE 12.07.

Organizator se ponovo ispričava fanovima zbog kašnjenja u tekstualnom dijelu izvještaja, jerbo je bija zasut svim ostalim poslovima iz sportsko-rekreativne sfere, a podsjećan da i on ima po par ruku i nogu, po mozak i srce (iako veliko), ali nije ovo uvod u anatomiju nego Prvenstvo svita na male branke!!!

U 19.30 skupilo se podosta čeljadi bez obzira na vrućinu, a najveći razlog tome je bija nastup Niđinog CAFFE BARA BROKVA 1 i CAFFE BAR LEONARDO MESNICE TANGAR. Dinastiju Lovrić, Rabadana, Grbešu, Putnika i Šegotu pojača je mali Domagoj Bekavac i to se pokazalo ka pravi pogodak jer dok je Dome igra Brokva je smanjivala zaostatak i obrnuto…Za Leonardo/Tangara Stanko Botica je odlučija nakon prvog strijelca Đole i u Lukšiću pokupit laskavu nagradu, ali je svjestan da će posli morat častit cilo selo, pa bolje da bankrotira Mate Olujić koji je zabija 5 komada ili Đemo sa sa 4 komada, pa ćemo vidit…Pobjedom 5:15 Leonardo/Tangar ide u 2.kolo.

U 20.20 istrčavaju ljubimci domaće publike, a kako i ne bi kad imaju vojsku potomaka i svi odreda vrhunski balunjeri…dica in osvajaju sve živo…pretpostavljate da se radi o AYC-u! Kontra njizi izletija je SPORTSKI CENTAR KORNER pojačan Mirkom Jurjevićem, pa su Ivo Gotovac, Bratić i Zorić na čelu sa standardno dobrim Marinom Nuićem nakon svih tih godina stvorilii kemiju i bili nikad bliže prolazu, ali Riba i Lovre se nisu složili s tim i pobjedom 6:5 odveli AYC U 2.kolo.

U 21.10 puk je jedva dočeka vidit legende futsala koji uporno pokušavaju osvojit neki turnir na male branke, ali ovo nije “neki turnir”, ovo je Prvenstvo svita na male branke Kaštel Lukšić 2017!!! Naravno da opet pogađate o kome se radi jer ste uz zdravu pamet obdareni i talentom za asocijacije, pa na teren izlazi Prolićeva RUO ARENA 1 u čijim redovima igraju NIKOLA TOMIČIĆ nekadašnji igrač startne postave reprezentacije Evrope…ALO EVROPE, ne Špičkovine po Zoranu, Marin Pejovski nekadašnji prvotimac Dinama, a sad HMNK Hajduk (čovik spaja sjever i jug), Antonio Asanović sin Aljoše, a to je dovoljno da popzdite i Nemanja Pantović pojačanje iz grada Eurocrema Gornjeg Milanovca koji je pokaza tehniku dostojnu Šekularca. Sad malo o protivniku STOLARSKOM OBRTU MARDENA kojeg vodi naš dugogodišnji prijatelj iz Žrnovnice Rafael Marin (ne Boban) Rafo koji je doveja ovaj put opake igrače i to: Marina Šobajića Šobaju, Ivora Šuljića i Ivana Martića strijelca 3 pogotka.
Show je počeja odma…Tomičić kako više ne može zabit protivniku ulazi u legendu i zabija sebi autogol na oduševljenje protivnika i publike, pa se ekipa od starta mučila za to izvadit i okrenit. Bilo je opakih duela i miljun šuceva naročito od Asana koji je renovira Jovinu fasadu i mislija da je Koeman, a ja moran minjat balun…uz dosta brejkova Nikola je ima priliku stavit penal za pobjedu , ali je falija i izdera se na suigrače koji su za to krivi i susret završava 5:5. U ruletu penala Pejovski pokazuje zašto ga vole i Dinamo i Hajduk i nakon poduže serije vodi RUO Arenu u 2.kolo rezultatom 11:10.

U 22.00 na teren su istrčali dragi prijatelji u žutim dresevima SV.MAVAR ŽEDNO i legende malog baluna veterani ČISTOĆE Mira Delića. Kuriozitet je da su i jedni i drugi slavili nakon izvlačenja šta su se međusobno izvukli, a to je onda alkemija na terenu…U rovovskoj borbi za Žedno postižu pogotke Roško i Erceg, a za Čistoću Grubišić i Kovačević, pa sa malom prednošću Čistoća pobjedom 2:3 nakon dugo godina ide dalje. Sad su u duplom programu i sa mladima i sa starima, a momci iz Žednoga će tempirat formu za 2018. Naravno da je šteta da jedna ovakva ekipa mora doma jer su ostali još 2 ure na druženju kod Okija…

U zadnjem susretu večeri u 22.50 istrčali su ponovo jedna Niđina škvadra CAFFE BAR BROKVA i ZRAČNA LUKA Telesfora Lučeva (Mićo Rast iša u penziju). Ponovo je publika bila na strani domaće Brokve šta je momcima ulivalo snagu i sigurnost, a vidilo se da Salapić, Plejić (2 gola), Rajković (1 gol), Šarić (1 gol) i rezerva čuveni nadaleko poznati Berislav Berto Šiško jednostavno blistaju. Na drugoj strani se vidilo da ekipa godinama igra skupa, pa su Deanković, Buzov, Čavala, Aleksić, Marin i Lučev izgledali kao jedno tilo-jedna duša, naravno bez svađi i prepirki. Ka i mnogo puta dotad i taj je susret završija neriješeno i to 4:4, pa je ovaj put više sriće imala Zračna luka, te nakon više pokušaja dospila u 2.kolo.

Svih 5 utakmica suvereno je vodio i odsudio naš jednostavno Ante Klepić!!!

IZVJEŠTAJ PETKA 14.07.

U 20.00 sastali su se marinski RICO BAR i splitski ŠURFILOVIĆI. Stari as Pero Veličković ponovo je pokaza zašto je AS i unatoč tome šta je utrpa 5 komada, Rico bar ide u 2.kolo pobjedom 9:6 ponajviše zaslugom Radelića i Šalova. Voditelj Rico bara Davor Vrbat nije moga skinit osmijeh s lica dugo nakon utakmice?

U 21.00 istrčali su TORCIDA NINČEVIĆI PASI i AUTO OTPAD ROKO LA FUMEE. Pasi su došli bez izmjene u sastavu Bejo, Kovačević i Poljak, pa su očito platili danak igri bez četvrtog ključnog čovika unatoč maestralnom vođenju Šime Zebića. Stude je ponovo pokaza da je pravi vođa i uspija je držat tako tvrdu utakmicu pod kontrolom koja završava 2:2, iako su obe ekipe imale po 4 kornera 5 minuti do kraja. U ruletu penala Stude je bija mirniji od Petra Kovačevića i odvea Otpad pobjedom 5:6 u 2.kolo na radost Roka.

U 22.00 istrčali su splitsko-madridski mudaši Petra Barbarića GRANDE COJONES protiv CAGEBALL RAŽINE koji su evo ove godine u top formi. Mladineo, Doljanin i braća Barbarić su se stvarno trudili i pokazali cojones, ali Ražine pojačane Škugorom i nemilosrdnim Celićem sa 7 pogodaka ne praštaju i sa 2:13 pilotaju u 2.kolo. Jedno je sigurno, Ražine su dobro proučene i skautirane od strane lušićkih managera, statističara i špijuna.

U 23.00 sastali su se dvi mlade i poletne ekipe i to TORCIDA BILICE i VALAŠI. U bjesomučnoj trci sa podosta faula, grube igre i žutih kartona sudac Klepić uspijeva zadržati uzde. Kod Bilica se itekako osjetio nedostatak iskusnog voditelja Joška Lijića, što se odrazilo i na rezultat. Iako Marović, Elez i Boko postižu svaki po 2 pogotka, Valaši na čelu sa extra raspoloženim Maretićem (5 golova) pobjedom 7:9 idu u 2.kolo.

Sve 4 utakmice suvereno je odsudio Ante Klepić.

 

IZVJEŠTAJ SUBOTE 15.07.2017:

Odma ide napomena da je bura sve izneredila! Potirala publiku i goste u Okija, ali igrači su tili odigrat…valjda računajući kad su već došli. Ipak, mislili smo da će bura oladit i igrače, međutim bilo je vatreno pa krećemo s prvim susretom…

U 20.00 sastale su se dvi splitske ekipe DUGA CESTA Stipe Dumanića i PINA COLADA Matka Grčića. Ka šta smo i najavili u iskustvu igranja na ovom terenu Stipe vodi Matka 11:1, pa se to odrazilo i vidilo u samom susretu. Iako je Matko čupa, gura i zabija 2 komada tu je priča stala. Na drugoj strani Dumaniću su svesrdno pomagali stari as Edo Radmilo, Ljubica i Zokić pa su pobjedom 6:2 otputovali u 2.kolo.

U 21.00 istrčali su ALAS Ede Milanovića i CAFFE BAR BUGSY Tomislava Vrgoča Čvrge oba sponzori turnira, pa ih ja volin ali jednog “Sokol nije volio” pa je umisto kopita u čelo, samo poša doma? Krešo je za Alasa u straju da mu se ne ponovi Heysel doveja starog i mladog asa Ružića i Škopu šta se pokazalo pravin potezom, pa jednostavno BRAVO KREŠO! Čvrga je na drugoj strani ima prvotimce, Vala, Goška i Jadrana (Brko, Zelenbaba, Kovačević) pojačani legendarnim Svetinom Stojanom, ali opet se pokazalo da jedan “Mijo vridi viši od 4 mačke”. U toj golijadi Škopljanac je bija nemilosrdan s 5 pogodaka, a i svi ostali uboli su po jedan, pa semafor staje na 13:3 za Alasa koji leti u 2.kolo. Nakon ovoga Čvrga je počeja razmišljat Inovom glavom i kaže da će osvojit Lušić “pa makar mu to bilo posljednje što će učiniti u životu” reka bi stari as Gargamel…

U 22.00 kad je bura u Lušiću počela derat da smo pomislili da smo u Senju, istrčali su extra upaljeni SEGET extra napaljenog Tonća Ćudine i Ikina RUO ARENA 3 koju je ovaj put vodija Dražen Strmečki Cico iako smo mislili da će igrat, ali bolje da nije jer su momci odradili odličan posal. U prve 3 minute Seget je golovima Darija Barade poveja 3:0 i naravno da je nas par ljubitelja u publici pomislilo da će Tonći ne dobit ovaj susret nego osvojit Prvenstvo svita na male branke, slijedi show. Znači do treće minute 3 gola, a od 3-40 minute niti blizu gola uz puno živčanosti i faula, a mislili smo da stari as čvrsto drži segetske uzde. Arena pogocima Armande, Buzova i Šiškova rezultatom 3:8 ide u 2.kolo.

U zadnjem susretu večeri kad smo mislili da smo na vrij Velebita u 23.00 istrčali su Tomasova JAZZBINA (KREMA) i Čondićeva ZELENKA. Tomas, Džeko i Jelavić bez zamjene izgledaju preopako, pa šta će bit kad im dođu Ivišić i Bilić…ajmeeee! Čondić se bukvalno pojača, pa je uz Džaju doveja i Kutlešića strijelca sva 4 pogotka za Zelenku, ali pravo pojačanje je bija legendarni Hrvoje Kekez Keko koji je osvaja kad se većina ovih momaka nije ni rodila. Ovom zgodom čestitamo Keku jer je uspija napravit i 4-og sina, legenda. Bilo je ugusto prvih 5 minuti, ali kad je Zelenka upala u Jazbinu nije se više mogla izvuć. Jelavić se sa 8 golova izgušta, provlačija kroz noge, činija mantalice, štipalice, toše i moše, a na svoje su došli i Džeko i Tomas, pa je semafor sta na 14:4 i Jazzbina (Krema) ide u 2.kolo.

Triba napomenit da je naš dragi Berislav Šiško Berto sve redovitiji i priprema se za vođenje programa u ponediljak kad Babo igra. Ka šta se vidi na slikama moramo pozdravit i legendu malih branki Vjeku Botušića Botu koji se napokon pojavija na ulaznim vratima ali nije tija sist u straju da ga ne najavimo i još većem straju da ne zaspe na tribinama, pa da ga isprid ljudi na mikrofon budimo. Prije nego su izumili mikrofon pokojni ćaća Duje ga je budija nogon,pa na megafon!

Ponovo je sve 4 utakmice suvereno i sve bolje uz male padove, ali visoka podizanja odsudio naš dragi budući malobrankaški delegat Ante Klepić!

 

IZVJEŠTAJ NEDJELJE 16.07.

U 19.30 istrčali su BEACH BAR VOULEZ VOUS (ex. 2 u 3) i krapinski RADOGRAD VIDA. Vulevu je iznenadija respektabilnim i ambicioznim sastavom Cvitković, Pepur, Šunjić, Gotovac, Ćevanić i bad boy Ivan Ćurković Žuti. Za Radograd standardna trojka Puljek, Tušek i Poljak ovaj put pojačani odličnim Davorom Presečkim. Goste je u prvih par minuti dok su došli sebi 3-4 puta zbušil Žuti, pa ti posli vataj te malce…Priliku za break Radograd je imal na 4:4, ali je čini mi se Presečki fulal prazna vrata i kasnije Puljek penal, pa se Vulevu s 8 golova Žutog odlipija i plasira u 2.kolo pobjedom 12:6. Gosti su se s nama kasnije malo podružil i pozdravil, pa ih svesrdno očekujemo i dogodine.

U 20.20 u najnovijim dresevima boje purpura i brojevima do 100 istrčala je MJENJAČNICA TARA Ante Taraša, a kontra njizi dobri momci Stipe Čopca SOVA BOYS iz Splita. Silvio nije izdrža pa je ponovo obuja patike i istrča za Taru, a uz to je doveja i eminentna imena nogometnog sporta i to Magdić, Prgomet, Šestić iz Nacionala pojačani legendarnim osvajačem našeg turnira prije 10 godina i bivšim gazdom Hajduka Hrvojem Hrcijem Malešom. Na drugoj strani vridni Stipe je doveja još vridnijeg Čikotića, Vukorepu, Budišu, Vrletu i Matasa. Očekivala se otvorenija utakmica, ali majstori futsala u Tarinim redovima svako 10-ak minuti ubodu po gol, pa onda vrte balun i ne daju ga protivniku i tako sve do 5:0, pa Tara ide u 2.kolo. Posli se pivalo do zore, a šta će tek bit prođe li se 2-3-4.kolo…goriće i nebo i zemlja, reka bi pokojni Andrija Matijaš Pauk!

U 21.10 istrčali su dugoratska CAFFE BAR DONNA i CAFFE BAR ATRIUM. Od dugoraćana smo dobili šta smo očekivali, a to je opak balun, ali od Tina Radića, Baraća, Šarića, Grbeše i Čondića smo definitivno očekivali više jer je to respektabilan sastav. Na toj činjenici smo počeli i završili, ostalo su rekli i bratski po 3 gola zabili Novaković, Bradarić, Miljak i Roguljić, pa pobjedom 12:2 Donna ide u 2.kolo.

U 22.00 sastali su se bogovi ovoga sporta RESTORAN INO 1 i hrabri NOSTRADMUS Budyja Dujmova. Mora se priznat da su uz Budyja Botić, Majer i Višević ginili i osvojili publiku, pa je poraz od 8:4 bio častan. Jedina loša vijest u ovome junačkom susretu je nesritna ozljeda Turkija, pa mu želimo šta lakši i brži oporavak. Moramo napomenit i maestralno vođenje Joška Slugana Fešte jer kad su bogovi Božo, Matija, Lega i Kova mrvu pokisli pod naletima Nostradamusa, legendarni voditelj uz Inovu pomoć ih je diza i ohrabriva šta je usljedilo pobjedom i plasmanom dalje, fala mu!

U 22.50 u zadnjem susretu večeri vidili smo sraz dvi splitske ekipe i to Aldin SAMO SPINUT i VIJESTI DANA HR Zdravka Kušurina. Unatoč 3 gola Kragića za naše medijske pokrovitelje, momci sa Spinuta Vukman, Stefanović i Jarebica svaki sa po par komada i ukupnom pobjedom 9:4 vode Spinut u 2.kolo!

Prve 3 utakmice odsudio je sudački bard Denis Ninčević, a zadnje 2 čovik koji ide njegovim stopama talentirani Ante Klepić!

 

 

IZVJEŠTAJ PONEDJELJKA 17.07:

U prvoj sutakmici večeri u 19.30 sastali su se domaći ALU BRČIĆ i sućuraćki JABULANI. Alu Brčić golovima Mate Delića ostvaruje početnu prednost od 4:2 uz pomoć Gorete, Grge, Teše i Prde, a kad je izgledalo da kontroliraju utakmicu ukazuje se sućuraćki stari as Ivan Šunjić koji vraća Jabulani u život. Kad su mu se pridružili Maržić, Barišić i Tuta eto još jednog podviga i pobjedom 6:8 idu u 2.kolo. Na klupi Jabulanija briljirao je iskusni voditelj Ante Perišić.

U 20.20 istrčali su ŽON DIR iz donjih sela i bivši osvajači i odavno veterani BARE I PLAĆENICI. Iako je Žon Dir iz penala poveo, Bare pomalo priuzima kontrolu i sa par šuceva i 10-ak kornera okreće na 1:4. Kad su su svi mislili da je gotovo, Žon Dir na krilima Matasa, Validžića i Cvitkovića u zadnjim trenucima susreta izjednačava na 4:4, pa su se Slavenu i Borisu odsikle noge misleći “pa ko će sad opet ispast na penale” šta je dobilo bolesnu dimenziju kad je nefaljivi Rabađoni ipak falija penal. Tad se pojavljuje joker Babo i stavlja penal po srid gola i vodi škvadru u 2.kolo rezultatom 5:6.

U 21.10 sastale su se ekipe dva uslužna objekta RESTORAN BUŽA i HOTEL STACIJA. Na terenu je izgledalo ka da Stacija cilo vrime poslužuje Bužu, a Buža u znak zahvalnosti buža Staciju, kužite…Kod Stacije se istaka Duje Kovačev s 3 gola, a na drugoj strani Vinko Britvić sa 8 komada je izgleda ka nekad Tonći Kakica…jednostavno nikome nije dat da postigne gol osim sebi, ali ipak su se Skelin i Mišerda oteli kontroli i uvalili po 3 komada. U toj situaciji je njihov šef Mate Ivanda ima jedinstvenu priliku da se iz penala upiše u ljestvicu strijelaca, ali iako u životu nikad nije falija penal i to se dogodilo. Semafor staje na 14:3 za Bužu.

U 22.00 trebali su istrčat splitsko-solinski ŽIVI ZID i domaći CAFFE BAR FARAON INTER KL, ali gosti zbog vatrene stihije i opravdanog razloga nisu mogli doć, pa je njihova utakmica uz blagoslov domaće ekipe i organizatora prebačena za utorak u 18.00 h kao uvod utakmicama 2.kola.

U 22.50 našli su se ambiciozni BEACH BAR LUMBRELIN Frane Jakusa i prošlogodišnji finalisti MESNICA MRKI. Lumbrelin je cilu godinu trenira i sprema se kroz razne turnire za Prvenstvo svita na male branke u Lušiću. Ko je god zna igrat balun u firmi Marina Baotić, Frane ga je pokupija i uz to se pojačali Nenom Lukinom. Znači Đuras, Maravić, Čarija, Jakus, Lukin, Tadin i izbornik firme Rabadan koji je inače udarna igla Bare i plaćenika. Na drugoj strani za Mrkija cila škvadra od prošle godine Roso, Mrva, Pele, Stipe, a umisto Žutog upali su Toni Zec i Karlo Udovičić. U tvrdoj tekmi Lumbrelin je vrhunskom rolom/štipalicom ili pak poštapalicom poslovično rastrčanog Tonija Maravića poveja i čak ima penal za povećanje vodstva, ali ga je Tadin nabija priko pošte. Kako to u priči uvik biva, bićeš kažnjen i onda Mrvica i Pele sa po gol dva i pobjedom 1:3 vode Mrkija u 2.kolo. Analiza nakon utakmice sa Okijevim Ožujskim riješila je sve probleme i svi sritni pošli svojim domovima.

Sve 4 utakmice odsudio je poslovično dobri naš Denis Ninčević Nina.

TOP 10 STRIJELACA NA KRAJU 1.KOLA (bez utakmice Živi zid-CB Faraon Inter KL) su:

 1. 8 golova: JOŠKO JELAVIĆ iz ekipe Jazzbina (Krema)
  2. 8 golova: IVAN ĆURKOVIĆ ŽUTI iz ekipe Beach bar Voulez
  vouz
  3. 8 golova: LUKA PAVKOVIĆ iz ekipe Dario promet
  4. 8 golova: VINKO BRITVIĆ iz ekipe Restoran Buža
  5. 7 golova: LUKA CELIĆ iz ekipe Cageball Ražine
  6. 5 golova: MATE OLUJIĆ iz ekipe CB Leonardo Mesnice
  Tangar
  7. 5 golova: MATEJ MARETIĆ iz ekipe Valaši
  8. 5 golova: ANTE ŠKOPLJANAC iz ekipe Alas
  9. 5 golova: TONI KOVAČEVIĆ iz ekipe Restoran Ino 1
  10. 4 gola: NEBOJŠA OMAŠIĆ BARE iz ekipe Bare i plaćenici
  (ako ima još koji golgeter s 4 komada, Bog mu da
  zdravlje)