Početna Hrvatska Rezultati ankete kome vjerujete glede afere Agrokor

Rezultati ankete kome vjerujete glede afere Agrokor

261
UDIO

Nakon što je Ivica Todorić, čelnik posrnulog koncerna Agrokor, nedavno na svom blogu Vladu optužio za niz zlodjela, u velikoj anketi Net.hr-a čitatelje smo upitali kome zapravo vjeruju u aferi Agrokor. U anketi je dosad sudjelovalo gotovo 6000 čitatelja od kojih se više od 60% izjasnilo da ne vjeruju nikome, no zanimljivost je i iznenađenje tko se našao na drugom, trećem i zadnjem mjestu.

Ivica Todorić svojim je blogom podigao neviđenu prašinu u javnosti, ali i namjerno izazvao rat s Vladom. U namjeri da iznese svoju stranu priče o predaji Agrokora u ruke Vlade, Todorić je napisao da je lex Agrokor potpisao pod pritiscima i prijetnjama te da su se članovi Vlade, a posebno potpredsjednica i ministrica gospodarstva Martina Dalić i izvanredni Vladin upravitelj u Agrokoru Ante Ramljak, udružili u kriminalnu organizaciju kako bi mu oteli njegovo vlasništvo.

Čak 3533 ljudi, odnosno više od 61% čitatelja, ne vjeruje apsolutno nikome. I dok prvo mjesto donekle i ne iznenađuje previše, zanimljivost je kako se na drugom mjestu našao Božo Petrov kojemu vjeruje 14,9% čitatelja.

Možda najveće iznenađenje u rezultatima ankete je treće i zadnje mjesto. Naime, odmah iza Bože Petrova, našao se upravo Ivica Todorić, čijoj priči vjeruje 13,67% Hrvata.

Ministrici gospodarstva i potpredsjednici Vlade, Martini Dalić, ne vjeruje nitko, odnosno tek 0,76% Hrvata.

IZVOR: net.hr