Početna Hrvatska Policajac u Splitu udario Index-ovog novinara

Policajac u Splitu udario Index-ovog novinara

640
UDIO

POLICAJAC je udario Indexovog reportera šakom u glavu i bacio mu mobitel u more.

Podsjetimo, policija je ispraznila popularnu splitsku plažu Obojena svjetlost nakon poziva muškarca policiji, pri čemu je zaprijetio samoubojstvom. Muškarac je nazvao 192, predstavio se i kazao im: “Halo, imam bombu. Izvadio sam osigurač. Sklonite ljude da netko ne nastrada.”

Indexov reporter Drago Miljuš bio je na terenu i izvještavao uživo s javne površine.

U jednom trenutku policajac je počeo tjerati našeg reportera i gurati ga.

“Udalji se, boga ti, udalji se, jebate!” govorio mu je.Miljuš je pokušavao smiriti policajca, govoreći mu da nije baš toliko velik da ga se mora gurati, a policajac mu je odvratio: “Je li moram kisnuti radi tebe? Ajde na cestu da vas privedu!”

Nastavio je gurati Indexovog reportera te mu zaprijetio mu je da će mu baciti mobitel u more, na što ga je naš novinar zamolio da ne bude nasilan.

Nakon toga prišao je još jedan policajac te udario našeg novinara šakom u glavu i bacio mu mobitel u more. U tom trenutku se prekida prijenos uživo na Facebooku. Miljuš se od udarca srušio na pod.

Indexov reporter potom je otišao na Hitnu pomoć.

Policija se ne javlja na naše pozive

Kontaktirali smo splitsku policiju kako bismo dobili odgovore vezano uz ispad njihovog policajca te napad na Indexovog novinara.

Razgovarali smo s dežurnom službenicom PU splitsko-dalmatinske Anom Čepićem.

“Nemam takvu informaciju, neka podnese prijavu i mi ćemo napraviti apsolutno sve kao i uvijek po njoj.

Obavit ćemo izvide i poduzeti odgovarajuće mjere ako se utvrdi odgovornost”, kazala je glasnogovornica Ana Čepić za Index o napadu na našeg reportera.

IZVOR: index.hr