Početna Hrvatska MNL grada Kaštela: Vodeća trojka na novim iskušenjima

MNL grada Kaštela: Vodeća trojka na novim iskušenjima

911
UDIO

Nakon što je protekle nedjelje odigrano nepotpuno 2. kolo Malonogometne lige grada Kaštela pred nama je ovog vikenda na rasporedu 3. kolo, koje se za promjenu igra dva dana, u subotu i nedjelju u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

Favoriti su inače, u prva dva kola do pobjeda uglavnom dolazili s dosta muke, a prema parovima 3.kola možemo pretpostaviti da im niti ovog vikenda neće biti ništa lakše. To se posebno odnosi na branitelje iz ekipe ‘Školjke Katić’ koji u nedjelju na utakmicu protiv mlade i borbene ekipe FC Bonito dolaze direktno s pira svog suigrača I. Plazonića.

Ništa lakše neće biti niti Štafilićanima koje očekuje tvrda i iskusna solinska ekipa Dar-mar dok se Vinišće sastaje s novajlijom u ligi, ekipom Sv. Kajo kao i Marina Kaštela koja igra protiv ekipe CB ‘Macao’ koja je prošle nedjelje došla do svoje prve pobjede.

Ovog vikenda još se sastaju CB ‘Arka’ i MNK Marina te u posljednjoj utakmici Mladež HDZ-a Kaštela i MNK Pletionica Ivković. Sve gore navedeno garancija nam je dobrog i efikasnog nogometa što bi nam trebala biti najbolja pozivnica da nse navrati do dvorane u Kaštel Starom.

Raspored i satnica utakmica 3. kola:

SUBOTA, 28.10.2017.

17:00   Caffe bar ‘Arka’ — MNK Marina
17:55   MNK Vinišće — Sv. Kajo
18:50   Dar-mar Solin — Kaštel Štafilić-CB ‘Virus’
19:45   Caffe bar ‘Macao’ — Marina Kaštela

NEDJELJA, 29.10.2017.

15:30   Mladež HDZ-a Kaštela — MNK Pletionica Ivković
16:25   Školjke ‘Katić’ — FC Bonito Kaštela