Početna Kaštela Otvoren Božićni grad u Kaštelima

Otvoren Božićni grad u Kaštelima

1376
UDIO

Sinoć je drugu godinu za redom svečano  otvoren Božićni grad u Kaštelima, točnije na brcu u Kaštel Starom .Od početka prosinca do blagdana Tri kralja Kaštelani i svi njihovi gosti moći će uživati u blagdanskom ugođaju ,degustaciji raznih specijaliteta te kuhanom vinu , koji su pripremili ugostitelji u sedam kućica. A program, između ostalog, donosi  koncert uživo svake subote, u organizaciji Grada Kaštela. Nakon prigodnog programa u kojem su nastupile mažoretkinje , dogradonačelnica Jadranka  Matok-Bosančić   pozdravila je  sve prisutne te se zahvalila udrugama i glazbenicima koji su pripomogli otvaranju Grada.

Osim Božićnog grada, svake nedjelje u đardinu, u Kaštel Novom, palit će se svijeće na Adventskom vijencu , svake nedjelje u 17:00.Zadnja svijeća bit će upaljena u subotu prije Badnjaka u 18:30.

Sinoć smo se mogli zabaviti uz glazbu  Mira Boema, a u danima koji su pred nama nastupaju grupe Barbarosa, Non – Stop, Flowers, Galaxy i Vox Box. Svoje koncerte na brcu će održati i Mate Bulić te Petar Dragojević, a u danima bez glazbe uživo, za dobru atmosferu bit će zadužena trojica DJ-a .Nadamo se, da će Kaštelani a i svi putnici namjernici koji odluče posjetiti kaštelanski Božićni grad uživati u dobroj atmosferi i svojom posječenošću doprinijeti da ovaj projekt zaživi još dugo u Kaštelima.