Početna Kaštela Boksački klub Leonid: Ana Baričević i Tomislav Renić kući donijeli broncu i...

Boksački klub Leonid: Ana Baričević i Tomislav Renić kući donijeli broncu i srebro

599
UDIO

Boksački klub Leonid, osnovan od strane Borisa Vujevića prije nešto više od 5 godine, pronašao je sjedište u Kaštel Starom, u dvorani ispod istočne tribine NK Val. Zbog loše financijske situacije i činjenice kako se klub financira isključivo od članarina članova kluba, na natjecanja odlazimo sa prijateljskim klubom Pit Bull iz Splita s kojima često surađujemo u vidu zajedničkih treninga.

Na prvenstvu Hrvatske u full contactu (kickboxing), održanom u gradu Slunju 2.lipnja 2018. otputovalo je dvoje članova u pratnji trenera Stipana Majića, pa je tako Ana Barićević  u seniorskoj konkurenciji osvojila srebrenu medalju te Tomislav Renić koji je u svom prvom nastupu osvojio broncu u disciplini kick-light za starije kadete. Ovim putem se zahvaljujemo splitskom Pit bull-u na pruženoj prilici koji su se kući vratili s titulom najuspješnijeg kluba na prvenstvu.

Pred nama je ljetna pauza u srpnju i kolovozu nakon čega klub ponovno otvara vrata u mjesecu rujnu.

Nadamo se kako će rad ovih momaka i cura biti prepoznat od ljudi koji su u mogućnosti pomoći klubu kako bi u budućnosti branio boje svog grada diljem Lijepe naše.