Početna Kaštela CB ‘Stara kuća’ i CB ‘Twister’ u finalu Đole

CB ‘Stara kuća’ i CB ‘Twister’ u finalu Đole

686
UDIO

 

Nakon par odgađanja, u ponedjeljak je ipak odigrano polufinale Đole. Prva polufinalna utakmica, kao što se moglo predvidjeti, bila je dosta izjednačenija, iako moramo priznati da je su donjokaštelanski vatrogasci ušli u susret bez nekoliko bitnih im igrača. Cijelo prvo poluvrijeme proteklo je u tvrdoj, izjednačenoj igri obiju ekipa, pravih šansi bilo je malo a na poluvrijeme se, ponajviše zahvaljujući Sunari otišlo samo s jednim pogotkom Stare kuće. Početkom nastavka Stara kuća preko Burilovića povećava svoju prednost ali Ivan Čurković smanjuje na 2:1. Međutim, kvaliteta igrača Stare kuće ipak je prevladala te je brzo postavila stvari na svoje mjesto povećavši svoje vodstvo na 4:1 za što su najzaslužniji strijelci Sunara i Plazonić.

Druga polufinalna utakmica protekla je u neravnopravnoj borbi, od samog početka znalo se da su momci iz lukšićke ekipe CB ‘Twister’ veliki favoriti u odnosu na svog protivnika koji po svojim godinama zadovoljava sve kriterije za igranje u veteranskoj ligi. Twisterova ‘famozna četvorka’, trostruki osvajač Đole dok su igrali za Konobu ‘Intrada’ cijelo vrijeme kontrolirali su događanja na terenu ne dozvolivši vremešnom niti u jednom trenutku da ugroze njihovo vodstvo koje se svako malo povečavalo Strijelci za CB ‘Twister’ bili su Pavičić 2, Duvnjak, Babić i Legčević dok je počasni pogodak za Momke s termina u zadnjim trenucima utakmice postigao Hrvoje Maleš.

.Rezultati polufinala Đole:  CB ‘Stara kuća’ – DVD Kaštela     4:1  (1:0)   strijelci: Sunara 2, Plazonić, Burilović / I.Čurković

CB ‘Twister’ – Momci s termina     5:1  (2:0)   strijelci: Pavičić 2, Duvnjak, Babić, Legčević / Maleš

.

Tako smo dobili finaliste 25. Đole, dvije ekipe koje se jako dobro poznaju, koje su što se tiče ‘malih branki’ osvojili gotovo sve što se moglo osvojiti u ovim krajevima pa i šire. Velika većina pratitelja malog baluna puno veće šanse da osvoje 25. Đolu daje lukšićkoj ekipi CB ‘Twister’ s čime se sigurno ne bi složili simpatizeri CB ‘Stare kuće’ koji smatraju da voditelji Radman i njegova ekipa imaju lijek kako zaustaviti ‘famoznu četvorku’ iz Lukšića.

 

Četvrtak, 28.06.2018. . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . .  Raspored finalnog dana turnira

 

19:30   za 3.mjesto dječijeg turnira 2007 – 2008. godište: FC Bonito Kaštela – Borci

20:10   za 3.mjesto odrasli:  DVD Kaštela – Momci s termina

21:05   revijalna utakmica:  ŽNK Marjan

21:45   finale dječijeg turnira 2007 – 2008. godište: TNT Trogir – Budućnost

22:30   finale odrasli:  CB ‘Stara kuća’ – CB ‘Twister’