Početna Kaštela Zlatko Pejaković zapalio kaštelansku publiku (FOTO)

Zlatko Pejaković zapalio kaštelansku publiku (FOTO)

1477
UDIO

Sinoć su završila koncertna događanja u Božićnom gradu u Kaštel Starom. Koncertom Zlatka Pejakovića zaokružili smo ovu godinu te i adventska događanja. Ako je suditi po posječenosti svake subote možemo reći da je ovo bio jedan uspješan advent. Brce prepuno mladosti i onih nešto starijih koji su pjevali sve Zlatkove hitove. Koncert je počeo nešto iza 22:00 sata te je s prvim taktovima pjesme Pejaković poručio da publika pjeva s njim jer nisu u kazalištu. I tako su se   puna dva i pol  sata nizali njegovi najpoznatiji hitovi kao što su ”Čerge”, ”Ako odem prijatelji”, ”Nesretnik sam od rođenja” i mnogi drugi .

20 godina IT profesionalci sa Vama.

Meni je bilo jako lijepo s vama. Htio sam dočarati i Božić i Novu godinu u ovom jednom koncertu. Nadam se da sam uspio u tome. Ovdje je jako lijepo , uživao sam , lijepo sam se osjećao , jest da je bilo malo hladno ali preživjeli smo. Nisam vam otkrio jednu tajnu , naime, moja oba pradjeda su iz Kaštela te se ja tu osjećam kao doma.  Vračam se prvom prilikom , kazao nam je Zlatko Pejaković.

Iduće godine, u Božićnom gradu, nastupa grupa Jukebox live band s početkom u 22:00 sata te ste svi pozvani na najluđi provod u gradu.