Početna Hrvatska Policajac pitao momka na mopedu ima li kod sebe kakvih droga, a...

Policajac pitao momka na mopedu ima li kod sebe kakvih droga, a ovaj odmah izvadio 50 grama speeda

873
UDIO
Preko 50 grama speeda i nešto sitno marihuane predao je 25-godišnjak prometnom policajcu koji ga je tijekom rutinske kontrole prometa zaustavio u ponedjeljak na mopedu Gilera i pitao ima li kod sebe kakvih droga, doznajemo u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Dogodilo se to u večernjim satima ponedjeljka, oko 20,40 sati u Šibeniku gdje je mladić policajcima dragovoljno predao ukupno 54,9 grama amfetamina speed i jedan gram marihuane.

Priveli su ga na kriminalističko istraživanje u Odjel kriminaliteta droga šibenske kriminalističke policije i nakon ispitivanja pribavili nalog Županijskog suda za pretres stana kojeg koristi osumnjičeni mladić. Tijekom premetačine njegova doma, tamo jučer nisu pronašli nikakve narkotike, no našli su digitalnu vagu s tragovima bijele amfetaminske prašine što policija smatra dokazom da je 25-godišnjak oduzeti speed namjeravao dilati po Šibeniku, priopćili su danas.

Zbog sumnje za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, protiv 25-godišnjaka će policija podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, izvjestila je PU šibensko-kninska, piše sibenik.in