Početna Kaštela Gradonačelnik Denis Ivanović proveo dan na terenu s građanima

Gradonačelnik Denis Ivanović proveo dan na terenu s građanima

250
UDIO

Nakon što je od početka ove godine produžio radno vrijeme primanja građana u uredu – utorkom do 17 sati, gradonačelnik Denis Ivanović redovito izlazi na teren kako bi se na licu mjesta upoznao sa zahtjevima građana. Zajedno sa svojim suradnicima, gradonačelnik je danas obišao teren u Kaštel Sućurcu, u ulici Put Gorice, gdje su ga dočekali građani i predstavnici Cemexa, tvrtke koja će i ove godine lokalnoj zajednici na čijem području djeluje, ustupiti zemljište na spomenutoj lokaciji koje će djelatnici Grada Kaštela urediti i opremiti sadržajima za djecu.

Tako će stanovnici Kaštela za nekoliko mjeseci dobiti još jedno dječje igralište poviše magistrale nakon novouređenog igrališta na predjelu Vrila koje je vlastitim sredstvima opremio Grad Kaštela čime će se grad pod Kozjakom približiti brojci od 30 uređenih i opremljenih dječjih igrališta na svom području, što je podatak kojim se malo koji grad može pohvaliti.

–  Potrebno je saslušati sve građane koji imaju određene poteškoće i upoznati se s njihovim zahtjevima na licu mjesta kako bi mogli što prije reagirati u novonastaloj situaciji. S obzirom na činjenicu da su Kaštela grad koji obuhvaća više od 40 tisuća stanovnika, građani imaju različite zahtjeve, posebno one koji se odnose na socijalnu i komunalnu problematiku – kazao je gradonačelnik Ivanović koji se zatim uputio u Kaštel Novi gdje je razgovarao s građanima i djelatnicima Vodovoda i kanalizacije o mogućnostima uređenja bujičnih voda u blizini kuća.

– Ovo je nije baš česta pojava da gradonačelnici na ovakav način osluškuju potrebe građana i izlaze na teren što je pohvalno za gradonačelnika Ivanovića kojega smo danas upoznali s našim potrebama. Drago nam je što razumije naše stvarne probleme i nastoji ih riješiti u što kraćem roku – kazala je ovom prilikom građanka Marija Bašić.