Početna Hrvatska Troškovi za liječenje malene Mile porasli na više od 2 milijuna dolara!

Troškovi za liječenje malene Mile porasli na više od 2 milijuna dolara!

Bolnica ne pristaje na obročnu otplatu, iako je obitelj dosad uspjela skupiti novac za tri mjeseca boravka u bolnici

778
UDIO

Malena Mila Rončević boluje od leukemije i jedina mogućnost za njeno liječenje sada je u Americi.

Iako su se troškovi liječenja procijenili na oko milijun dolara, sinoć su oni porasli. Naime, bolnica u SAD-u izvijestila je Miline roditelje o konačnoj cijeni, a ona iznosi više od 2 milijuna dolara te ne pristaju na obročnu otplatu, iako je obitelj dosad uspjela skupiti novac za tri mjeseca boravka u bolnici.

U nastavku pročitajte objavu oca malene djevojčice prije nego što je saznao konačnu cijenu liječenja.

Ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. 

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – ‘darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević’. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT jeSKOVHR22.

Unaprijed zahvaljujemo i molimo dijelite post dalje 

P.S. za svaki trošak će biti vođena evidencija dostupna na uvid. Za Miline nalaze sa cjelovitom dijagnozom i planom liječenja javite se Martina First u inbox. Šogorica hvala”, navodi Milin otac na svom Facebook profilu.