Početna Kaštela Kaštelanin osmislio besplatnu web aplikaciju za ugostiteljstvo

Kaštelanin osmislio besplatnu web aplikaciju za ugostiteljstvo

376
UDIO

Poštovani,

Nedavno sam dovršio web opciju ugostiteljskog jelovnika. Ovaj jelovnik, u odnosu na klasični papirnati  ima dosta prednosti. Namjera je da se gostima uruči Tablet na kojem je moguće pregledati svu ponudu jela i pića tog restorana. Pregled je sigurno uvjerljiviji i ljepši nego kad je u pitanju papirnati oblik jelovnika.

Često se dogodi da gost poželi neko jelo iz jelovnika  i da konobar mora reći da to jelo danas nije u ponudi. Gost poželi neko drugo jelo, a odgovor konobara bude isti. Na ovaj način stvara se loša situacija za konobara, gosta i restoran.

između mnogih, jedna od prednosti web jelovnika je i ta da se pojedina jela (artikli) mogu privremeno isključiti ili uključiti u jelovnik.  Jela koja se „danas“ ne poslužuju neće biti prikazana gostima i izbjeći će se neugodne situacije.

Isto tako moguće je mijenjanje slika, cijena i opisa za artikle. Gosti mogu na nekoliko svjetskih jezika ( 5) čitati opis jela. Postoje još mnoge prednosti ovog web jelovnika u odnosu na klasični papirnati jelovnik.

Budući da su Kaštela i Dalmacija orijentirani turizmu i svakoga se dana otvara sve više dobrih, kvalitetnih i luksuznih restorana, uvjeren sam da će biti onih kojima će se ovaj oblik jelovnika uklopiti u viziju njihovog poslovanja.

Jedini trošak koji ugostitelji imaju glede korištenja ovog jelovnika je nabavka tablet računala. Tableti se mogu nabaviti za cc 380-500 kn po komadu. Za više informacija slobodno se mogu javiti mailom.

Za korištenje web jelovnika ne tražim nikakvu naknadu. Dapače, očekujem sugestije ugostitelja ka unapređenju web jelovnika. Dakle, korištenje je besplatno.

Jelovnik se nalazi na web adresi: www.burzax.com/menu Za logiranje se može koristiti Korisničko ime:  korisnik@korisnik.com

Zaporka:   korisnik

Nakon logiranja moguće je vidjeti kako jelovnik izgleda. Pregled je moguć na mobilnom telefonu, PC, laptopu i tablet računalima kako u horizontalnoj tako i u vertikalnoj orijentaciji.  Jelovnik je planiran za pregled na tablet računalima 11” i za njih  je preporuka za korištenje.

Ugostitelji koji žele isprobati ovaj jelovnik trebaju se registrirati kako bi mogli pristupiti svojim podacima koje će kreirati.

 

Za bilo koje informacije mogu se obratiti na mail: info@burzax.com ili na

mobitel: 092 311 71 64