Početna Hrvatska Četvrtina muškaraca i žena ovo voli više nego seks

Četvrtina muškaraca i žena ovo voli više nego seks

339
UDIO

IAKO je za neke još uvijek tabu tema, masturbaciju obožavaju i muškarci i žene. Istraživanje koje je, nad 10 tisuća muškaraca i žena, provela tvrtka za proizvodnju igračaka za odrasle Tenga pokazalo je da čak jedna četvrtina njih više voli solo igrice nego seksualne odnose. Čak 27% žena i 21% muškaraca izjavili su da im je samozadovoljavanje puno ugodnije od seksa i da više uživaju sami nego s partnerom. Rezultati su mnoge iznenadili i postavlja se pitanje zašto je to tako.

Problem je u seksualnoj anksioznosti koju osjeća veliki broj muškaraca i žena. Oni strahuju da će njihova izvedba u krevetu biti loša i osjećaju pritisak jer misle da seks treba upražnjavati na ovaj ili onaj način. Zato više vole biti sami sa sobom.

93% muškaraca i 88% žena priznaje da redovno masturbira, ali veliki broj žena od svog partnera krije solo igrice. Alix Fox koji u Tengi radi kao seksualni stručnjak i brand manager naglašava da je dobro što su ljudi postali otvoreniji po pitanju masturbacije i da ona postaje veliki dio brige za sebe i relaksacije.

IZVOR: index.hr