Početna Hrvatska Uskoro devete Kaštelanske Rock Večeri u Lukšiću!

Uskoro devete Kaštelanske Rock Večeri u Lukšiću!

338
UDIO

Kaštelanske Rock Večeri (K. R. V.) ove će se godine po deveti put održati u Kaštel Lukšiću i to 9. i 10. kolovoza. Festival organizira volonterska udruga mladih Trokut mladih Kaštela, a uvijek se održava oko Međunarodnog dana mladih koji ove godine pada u ponedjeljak, 12. kolovoza.

– S ponosom možemo reći da su Kaštelanske Rock Večeri središnji ljetni događaj za mlade u našem gradu na kojem se mladi autorski bendovi predstavljaju širokoj ne samo domaćoj već i stranoj publici, a binu dijele s vodećim imenima regionalne scene. Tako su na našem ljetnom stage-u tik uz more do sada nastupili Elemental, M.O.R.T., Luce, Pero Defformero, Manntra, Postolar Tripper, Mjesni odbor, Sara Renar i mnoga druga zvučna imena regionalne scene. A ovogodišnji line-up predvođen Majom Posavec (Zagreb, ex Detour) i jednim od najboljih, ako ne i najboljim bosansko-hercegovačkim i regionalnim rock bendom Letu Štuke ni malo ne zaostaje za prethodnicima te je sigurno festival i događaj koji morate posjetiti – najavljuju organizatori.

Ulaz je kao i svake godine besplatan za sve posjetitelje, a rashlađenje potražite na njihovom Ožujsko & CRO-Craft beer korneru. Festival počinje od 21 sat, a pokrovitelji su Grad Kaštela, TZ grada Kaštela, Splitsko-dalmatinska županija, Cemex, Zračna luka Split, Štacija, Cro Craft i Ožujsko pivo.