Početna Kaštela Koncert najljepših ljubavnih pjesama kao uvertira u”Dane Miljenka i Dobrile”

Koncert najljepših ljubavnih pjesama kao uvertira u”Dane Miljenka i Dobrile”

693
UDIO

Dvorac Vitturi bio je prekrasna kulisa za sinoćnji koncert povodom manifestacije ”Dani Miljenka i Dobrile”. Prostor ispred dvorca bio je nedovoljan za sve one posjetitelje koji su htjeli uživati u izvedbama najljepših ljubavnih pjesama pa su se smjestili i po okolnim kalama pa čak i sjedili na podu. Koncert je uvertira u” Dane Miljenka i Dobrile” a nastupili su Jacques Houdek , Zorica Kondža, Tedi Spalato , Ana Opačak te Čubi koji je zabavljao publiku svojim humorom.

Drage moje Kaštelanke , dragi Kaštelani i gosti sve vas skupa pozdravljam. Još jedna godina u kojoj predstavljamo Miljenka i Dobrilu te ovim putem želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta. Nakon što smo dugi niz godina promovirali vino sada promoviramo ljubav te vam želim svima da vas prate vino i ljubav te da uživate u ovim večerima- kazao je gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović te tim riječima i službeno otvorio manifestaciju.

Nakon toga na pozornici su se popeli Zorica Kondža i Jacques Houdek te zapjevali” Ti si moj san. Nakon toga Tedi i Ana otpjevali su” More snova” te su uslijedili njihovi solistički nastupi gdje su izvodili  autorska djela te poznate svjetske obrade. Trosatni koncert prošao  je u opuštenoj atmosferi a publika je svaku novu skladbu popratila aplauzom. Za kraj izvođači i publika u glas su otpjevali Oliverovu ”Vjeruj u ljubav ” te dodatno emocijama i ljubavlju začinili ovaj ionako prekrasan koncert.