Početna Kaštela Mladost Ribola Kaštela šesterostruki prvak Hrvatske

Mladost Ribola Kaštela šesterostruki prvak Hrvatske

228
UDIO
Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela pobijedio je u Zagrebu Mladost Zagreb u vrlo dobrom i kvalitetnom susretu 1.kolo europske lige.
Iako su na susret u Zagreb otišli kao autsajderi, s obzirom na velike ambicija i pojačanja zagrebačkog kluba u ovoj sezoni, kaštelanski odbojkaški ušli su bez respekta.

Kvalitetna igra bila je vidljiva u svim segmentima, posebno raznovrsne napadačke akcije, gdje je odličan bio tehničar Medan, ali i obrana iz koje su realizirali ubojite kontranapade.

Kaštelani su odradili prva dva seta na velikom nivou, ali je ipak uslijedio pad i došla je do izražaja kvaliteta domaćina, te je susret otišao u rulet petog seta.

Odmah na startu su Kaštelani pokazali da žele pobjedu i poveli 6:2, zagrebački odbojkaški se vračaju na 9:8, ali Kaštelani stišću gas i dobivaju set, ali i utakmicu.

Velika pobjeda u ove godine jakoj europskoj ligi. Sljedeće vikend je slobodan, ali Mladost Ribola Kaštela će odigrati dva prijateljska susreta prvakom Crne Gore Budvom, a onda 19.10 u Kaštela dolazi najbolja ekipa s ovih prostora, sudionik lige prvaka Ach Volley iz Ljubljane.

“Velika pobjeda protiv nikad jače zagrebačke Mladosti zadnjih godina, presudila je odlična priprema i mentalni pristup mojih igrača koji su vjerovali i željeli pobjedu od samog početka”, kazao je trener Rančić.