Početna Kaštela Nesvakidašnji incident u prometu: 61-godišnja Kaštelanka kroz otvoren prozor izvrijeđala i ispljuskala...

Nesvakidašnji incident u prometu: 61-godišnja Kaštelanka kroz otvoren prozor izvrijeđala i ispljuskala vozačicu drugog automobila!

1777
UDIO

Sa 750 kuna kažnjena je 61-godišnjakinja iz Kaštela koja je nakon svađe u prometu izvrijeđala i ispljuskala vozačicu drugog automobila.

Incident se dogodio polovicom srpnja oko 13 sati u Kaštel Starom kada je 61-godišnjakinja zbog nesuglasica u prometu zaustavila svoj osobni automobil uz desni kolnički trak, izašla iz njega i prišla automobilu koji se nalazio iza nje.

Njime je upravljala druga vozačica koju je 61-godišnjakinja kroz otvoreni prozor više puta udarila otvorenim dlanovima ruku po glavi i tijelu. Udarce je popratila riječima: “Kur***ino, št**co, d**ljo!“.

Uhićena je sat kasnije i odvedena u Policijsku postaju Kaštela gdje je smještena u pritvor na nekoliko sati. Postupak zbog remećenja javnog reda i mira proveo se protiv nje na Prekršajnom sudu u Kaštel Sućurcu.

Na suđenju se nije branila.

– Sve priznajem, kajem se i žalim zbog svog postupka – izjavila je.

Priznanje joj je uračunato kao olakotna okolnost te je dobila minimalnu novčanu kaznu. Od toga je odbijeno 300 kuna na ime tri sata koje je provela u postaji nakon uhićenja što je uračunato kao dan pritvora. Preostaje joj platiti 450 kuna uz 200 kn sudskih troškova.