Početna Zanimljivosti Gdje putovati s obzirom na vaš horoskopski znak?

Gdje putovati s obzirom na vaš horoskopski znak?

111
UDIO

Koliko puta ste se našli u odličnoj situaciji da si financijski i vremenski konačno možete priuštiti odmor i otputovati negdje, a na kraju niste mogli odlučiti gdje zapravo otići? Kada se bacite u razmišljanje i shvatite da svaka lokacija ima nešto posebno i jedinstveno te da je vremenska prognoza nepredvidiva poput ponude kladionice Meridianbet, teško je donijeti pravu odluku. Možda vam u tome može pomoći horoskop. Naime, kao što su gradovi svojim sadržajima i znamenitostima jedinstveni, takvi su i horoskopski znakovi. Upravo zato je poznavajući karakteristike znaka i destinacije moguće pretpostaviti kojem znaku bi koja destinacija odgovarala. 

OVAN

Ovnovi su vrlo vrijedni pa ponekad zanemaruju čak i zasluženi odmor. Za njih je stoga idealno otići na neki put koji će objediniti njihov posao i užitak. Idealna destinacija za njih po tom pitanju bila bi Dubrovnik gdje uz poslovno putovanje imaju pregršt predivnih znamenitosti koje mogu razgledati dok obavljaju potrebni posao.  

BIK

Za bikove se može reći da je bilo koje doba godine odlično za odmor i putovanja. Bikovi će ih iskoristiti kako bi obogatili svoj um i naučili nešto novo. Najbolja lokacija koja pada na pamet za nešto takvo je naravno glavni grad Zagreb. Ogroman broj znamenitosti i povijesnih detalja od kojih svaki nosi neku svoju priču idealno su mjesto upravo za bikove.

BLIZANCI

Blizanci se na odmor odlučuju kada im je potrebno malo unutarnjeg mira i obnove te je zadnje na što žele misliti u tom trenu posao. Ono što im najbolje u tome može pomoći definitivno su more i plaže. Kristalno čisto more i svjež morski zrak najbolje im može pružiti biser Jadrana – Opatija.

RAK

Rakovi vole uglavnom putovati sami. Na taj način čitav raspored i plan putovanja mogu podrediti sebi te činiti što žele. Upravo zato neke od lokacija idealnih za njih su one gdje mogu uz odmor uživati u odličnoj hrani i piću te prirodi bez previše obaveza i gradske gužve. Tako što mogu pronaći u malim, ali lijepim mjestima kao što je Karanac. 

LAV

Za lavove bi iduće putovanje bilo idealan način za pomlađivanje i rad na svom tijelu. Stoga bi možda i najbolji izbor bilo mjesto koje nudi mogućnost dužih šetnji, vožnje bicikla ili pak planinarenja. Idealna lokacija za tako što bilo bi Makarsko primorje u blizini kojeg se nalazi Biokovo. Planina Biokovo odlično je mjesto prepuno divnih šetnica, a naravno, bikovi se mogu okušati i u planinarenju. 

DJEVICA

Djevica je znak slobodnog duha koji voli slobodu i igru. Kroz zabavu pune svoje baterije za predstojeće poslovne izazove koji se nalaze pred njima. Mjesto koje nudi pregršt takvih aktivnosti među kojima je najatraktivnija skakanje s padobranom je Sinj. Uz razne druge aktivnosti tog mjesta, teško je zamisliti kako djevice neće uspjeti u svom naumu svojevrsne duhovne obnove. 

VAGA

Dom je tamo gdje je srce stoga vagama možemo poručiti samo: idite doma. Iako se može činiti da je doma samo jedan, to nije istina. Vage to dobro znaju stoga svaki odmor potraže neko drugo mjesto s takvom atmosferom. Idealna destinacija za njih definitivno je jedan od sedam Kaštela gdje će definitivno osjetiti takvu atmosferu. Također, ako im se lokacija svidi, za svoje iduće putovanje mogu birati između šest preostalih. 

ŠKORPION

Škorpion će u zadnji tren staviti prst na kartu i odlučiti gdje će putovati. Teško je stoga i njima samima znati gdje će ići, a pogotovo nekom drugom. Oni će pratiti svoj najdraži bend po zemlji ili odlaziti na gostujuće utakmice svoga kluba kad god im to padne na pamet. No, kada bi morali odabrati pravo mjesto za njih to bi bila Rijeka. Glavni razlog tomu bila bi odlična kombinacija mjesta za odmor, plaža, muzeja i noćnog života. Ukratko, grad koji nudi sve što škorpioni mogu poželjeti.

STRIJELAC

Strijelac je znak kojeg karakterizira avanturistički duh i želja za putovanjima. Pred sebe postavljaju razne izazove i pokušavaju ih ispuniti kako bi napredovali u raznim pogledima. Neka idući izazov za strijelce bude pronaći mjesto idealno za odmor. U toj potrazi odlično bi bilo započeti sa Splitom. Jedno od turističkih središta u zemlji koje će ponuditi ogroman broj znamenitosti i avantura strijelcima i pozitivno utjecati na njih.

JARAC

Jarac voli putovati sam, kao što je to slučaj i kod raka, ali na iduće putovanje bilo bi dobro povesti i još jednu osobu sa sobom. Ako vodite najboljeg prijatelja ili prijateljicu, idite na Hvar gdje ćete obići sve vinograde i isprobati odlična vina. Ako uz vas ide vaš partner, izgubite se u cjelodnevnim šetnjama i izletima na raznim lokacijama na otoku.

VODENJAK

Gdje god vodenjak išao, na idućem putovanje od njega se traži da pogleda duboko u sebe. Iduće putovanje ovom znaku mora biti putovanje samospoznaje. Vodenjaci, priroda vas poziva da se opustite i postanete jedno. Nama ne preostaje drugo nego toplo preporučiti Dolinu Neretve kao idealno mjesto za vas gdje ćete ostvariti sve što se od vas traži.

RIBE

Ribe kao ribe ne mogu bez vode. Savršeno mjesto za odmor za njih stoga vodi negdje na Jadran, a idealna lokacija bio bi otok Cres koji je okružen kristalnim morem. Provodite cijele dane na plaži i u moru, plivajte, ronite i osjećajte se slobodno upravo poput vašeg znaka. Ovo putovanje je poziv za vas. Odazovite mu se.