Početna Kaštela Čelnici Grada održali sastanak s predsjednicima mjesnih odbora

Čelnici Grada održali sastanak s predsjednicima mjesnih odbora

108
UDIO

Gradonačelnik Denis Ivanović, zajedno sa svojim zamjenicima Jadrankom Matok Bosančić i Grgicom Benutićem, održao je radni sastanak u gradskoj vijećnici s predsjednicima mjesnih odbora na području grada Kaštela, a na dnevnom redu bile su teme uređenja grada i planiranja zajedničkih aktivnosti u narednom razdoblju u okviru plana i programa za 2021.godinu.

Razgovaralo se o svim aspektima djelovanja mjesne samouprave, ali i o ostalim temama važnim za funkcioniranje i unaprjeđenje kvalitete života građana, posebno kad je riječ o izgradnji komunalne infrastrukture i prikupljanju otpada, a ovom prilikom, razgovaralo se i o organizaciji kulturnih događanja.

– Upoznao sam predsjednike mjesnih odbora s radovima vezanim za vodoopskrbu i kanalizaciju, a poteškoće u prometu i nelegalne deponije riješit ćemo postavljanjem video nadzora u nadolazećem razdoblju i to na 50 lokacija u gradu. Hvala svim predstavnicima mjesnih odbora na iznesenim primjedbama i prijedlozima, a mi ćemo dati sve od sebe da, ukoliko je to moguće, ispunimo zahtjeve građana u što kraćem roku – istaknuo je gradonačelnik Denis Ivanović.

Bio je ovo još od sastanaka s predstavnicima mjesnih odbora koji su u svakodnevnom, neposrednom kontaktu sa svojim sugrađanima te najbolje poznaju zahtjeve i potrebe stanovnika svog dijela grada koje zatim upućuju predstavnicima gradske vlasti.