Početna Kaštela Započinju prijave za Divlju ligu

Započinju prijave za Divlju ligu

363
UDIO

Nakon dvije godine od zadnje sezone Divlje lige na male branke (lani se nije igralo zbog pandemije koronavirusa) članovi Udruge za mali nogomet grada Kaštela započeli su s pripremama za novo, 11. izdanje ‘Divlje lige’.

Počeci ‘Divlje lige’ vraćaju nas u rane 2000-te godine, igralo se tri ljeta za redom, od 2001-2003. godine da bi onda došlo do prekida jer se nije igralo slijedećih osam godina. Ponovo je pokrenuta 2012. godine da bi se igralo idućih pet godina od kojih su četiri godine za redom prvaci bili ‘Klesari’ predvođeni Antom Radmanom i njegovom malom ali odabranom ekipom dok su prvaci ‘Divlje lige’ koja se igrala u ljeto 2016. godine bili momci iz ekipe S.C. ‘Korner’ koju je predvodio Mate Muselin. Iduće 2017. godine nije se igrala ‘Divlja liga’ a 2018. i 2019. godine pobjednici su bili momci iz ekipe Day&night club ‘Focus’ predvođeni Mariom Čovićem.

‘Divlja liga na male branke’ natjecanje je prvenstveno namijenjeno rekreativcima, mladim ljudima koji zbog brojnih obaveza nemaju dovoljno vremena ganjati turnire, kojima će jedna ili dvije utakmice tjedno, igrane pod reflektorima, u večernjim terminima, na otvorenom igralištu Gimnazije u Kaštel Novom. biti dovoljne da zadovolje svoje apetite za igranjem malog baluna.

Ovogodišnja ‘Divlje lige na male branke’ započela bi nakon završetka tekuće školske godine. Sve ekipe zainteresirane za nastup u ovogodišnjoj Divljoj ligi mogu se prijaviti do četvrtka 17. lipnja, a s prvim utakmicama započelo bI se u nedjelju 20. lipnja.. Svaka od prijavljenih ekipa ima pravo registrirati najviše 12 igrača.

Kotizacija će biti prihvatljiva za sve ekipe, a ovisit će i o broju prijavljenih ekipa. Za najbolje ekipe i pojedince osigurane su bogate nagrade.

Prijave kao i sve potrebne informacije vezano za ‘Divlju ligu’ možete dobiti na broj mobitela 095 514 6745 .