Početna Kaštela Dobriline glazbene večeri uz Neverinke i Tereziju Kusanović

Dobriline glazbene večeri uz Neverinke i Tereziju Kusanović

186
UDIO

U parku Vitturi, sinoć je održana Dobrilina glazbena večer, s kojom se ujedno i završavaju Dani Miljenka i Dobrile. Domaćice večeri bile su članice  kaštelanske ženske klape Neverin, koje su na ovoj večeri ugostile Tereziju Kusanović i Mediterraneo project. Hrvatska operna pjevačica sa svojim kolegama, klarinetistom Jurom Šabanom Stanićem, pijanistom Zoranom Velićem i violinisticom Anom Bubalo, u vrijeme korone je  osnovala  Mediterraneo project, te su ovu ljetnu noć svojim izvedbama flamenga,  talijanskih kancona i mediteranskih pjesama pretvorili u pravu glazbenu poslasticu  u kojoj je publika uživala do zadnjih nota.

Klapa Neverin publiku je počastila izvedbom par pjesama iz svog standardnog repertoara, a na samom kraju  pridružila se  gostima na bini te su svi skupa zapjevali ” To je tvoja zemlja ” od Vice Vukova i zaslužili gromoglasni pljesak publike.

-Mislim da je ovo najljepši mogući način da završimo Dobriline glazbene večeri i Dane Miljenka i Dobrile. Nadam se da ste uživali . Zahvaljujem svim sudionicima ovog projekta, cijelom timu koji je radio na predstavi o Miljenku i Dobrili , timu koji je radio na filmskim večerima, koordinatorici projekta Marijani Vulas  te Turističkoj zajednici a najveća zahvala ide Gradu Kaštelima kao suorganizatoru i pokrovitelju te tvrtki Cemex – poručila je direktorica Turističke zajednice Nada Maršić.