Početna Kaštela Arije pod zvijezdama oduševile kaštelansku publiku

Arije pod zvijezdama oduševile kaštelansku publiku

167
UDIO

Još jedne ”Arije pod zvijezdama”  sinoć su razgalile kaštelansku publiku. Na Igrišću u Kaštel Štafiliću,  u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta, nastupili su Antonija Teskera ( sopran) , Ana Zebić Kostel (sopran) Bjanka Ivas ( mezzosopran) Stefan Kokoškov ( tenor) uz glazbenu pratnju Danire Ipavec (harmonika) i Zorana Velića na klaviru. Koncert se održava već jedanaest godina za redom, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Kaštela.  Voditelji i ove večeri bili su Marijana Vulas i Ante Brajković. Koncert je otvorila domaćica, Antonija Teskera, izvedbom ”Meine Lippen sie kussen so”, nakon nje na pozornicu se popela Ana Zebić,  te otpjevala Tijardovićevu ” Daleko mi’e biser mora” iz Male Floramye.  Pucccinijevu ”E lucevan le stelle” svojim močnim tenorom izveo je Stefan Kokoškov, a Bjanka Ivas raskoš svog mezzosoprana pokazala je u ariji ”Habanera” iz opere Carmen.

U nastavku koncerta izvođači su se izmjenjivali te smo tako mogli čuti i Rahmanjinov ”Na poj krasavica”, Webberovu ” Amigos para siempre” Rossinijev ”Duet mačaka” te našeg Ivu Robića i ”Samo jednom se ljubi ”.

  • Hvala Turističkoj zajednici Kaštela i Nadi Maršić, što nam svake godine da odriješene ruke u organizaciji ”Arija pod zvijezdama”. Trudimo se svake godine dati publici neko novo iskustvo a nadam se da se i ove godine publici svidjeo repertoar. Bilo je dosta publike s obzirom na ove epidemiološke mjere. Bilo je tu i popularnih arija i nekih novih koje do sada nismo izveli jer svake godine pazimo da nekom novom izvedbom razgalimo publiku – kazala je Ana Zebić Kostel.
  • Kao i uvijek, ovaj ambijent i publika da nam malo ”gasa” i izvuče najbolje iz nas te vjerujem da je ovo bila jedna jako lijepa večer. Drago mi je da su epidemiološke mjere dopustile da se održi ovakav koncert koji je jedan od zadnjih u nizu ovoga ljeta i drago mi je da sam sudjelovao – kazao je Kokoškov .