Početna Kaštela Konačna lista i poziv na potpisivanje ugovora o stipendiranju

Konačna lista i poziv na potpisivanje ugovora o stipendiranju

803
UDIO

Grad Kaštela poziva stipendiste koji su utvrđeni kao dobitnici stipendija prema Konačnoj bodovnoj listi od 17. prosinca 2019. godine da pristupe potpisivanju Ugovora o stipendiranju dana 3. siječnja 2020. godine (petak), u 9.00 sati, u zgradi Gradske uprave – Gradska vijećnica, Kaštel Sućurac, Braće Radić 1.

Stipendisti koji su punoljetni dužni su pristupiti potpisivanju ugovora osobno ili po punomoćniku koji je kod javnog bilježnika ovjerio punomoć za potpisivanje Ugovora o stipendiranju.Za maloljetnike je potpisivanju Ugovora o stipendiranju dužan pristupiti roditelj/skrbnik koji je potpisao i Prijavu za natječaj za dodjelu stipendije.

Pri zaključivanju Ugovora molimo da priložite Izjavu stipendista ovjerenu kod javnog bilježnika da pored stipendije Grada Kaštela ne prima drugu stipendiju (za maloljetne stipendiste izjavu daje roditelj/skrbnik koji potpisuje Ugovor).  (Članak 6. Pravilnika o dodjeli učeničkih i studentskih stipendija). Bez dostavljanja izjave kod potpisivanja ugovora neće biti dopušteno potpisivanje ugovora.

Konačna lista

Poziv na potpisivanje ugovora