Početna Nagradna igra Nagradna igra – IGS Media

Nagradna igra – IGS Media

1770
UDIO

Dragi naši čitatelji/ce, nakon druge nagradne igre gdje smo dijelili Vivax tablet koji je poklonio Parchy Computers, sada Vam poklanjamo Sliku na platnu/canvas print Vaših fotografija u vrijednosti od 300kn koji će Vam ustupiti IGS Media 🙂
Nagradna igra će biti foto natječaj, na Vama je da šaljete svoje autorske fotografske uratke Kaštela, a slika sa najvećim brojem likeova će biti nagrađena!

Popis dosadašnjih pobjednika možete pogledati ovdje.

 
Nagradna igra počinje 01.10. a traje mjesec dana, odnosno do 31.10. tako da Vam savjetujemo da slike počnete slati već danas!
Slike nam možete slati preko facebooka ili na mail photo@kastela.com te ćemo ih mi onda objaviti na našoj facebook stranici!

Slika sa najvećim brojem lajkova je pobjednik! Kada objavimo sliku poslati ćemo Vam link na objavu kako bi je mogli podijeliti sa što većim brojem ljudi te tako sebi povećati šansu za nagradu. Ukoliko se dogodi izjednačen broj likeova, pobjednik je slika sa više pregleda. Prošli pobjednici se ne mogu prijaviti za nagradnu igru. Nagradu možete preuzeti osobno u poslovnici IGS Media.

Sretno svima!

KANDIDATI: