Početna Kaštela Poziv za predstavljanje Welcome deska u Zračnoj luci Split

Poziv za predstavljanje Welcome deska u Zračnoj luci Split

1308
UDIO

tzg

Poštovani !
Pozivam vas na predstavljanje projekta Welcome deska , koje će se održati u Zračnoj luci Split dana17.04.(petak) u 12 sati uz piće dobrodošlice i novinare .

S obzirom na stalni rast broja dolazaka i noćenja u našoj županiji , stalni rast lowcost companija i povećanje broja putnika koji dolaze preko Zračne luke Split – Kaštela , TZG Kaštela je pokrenila inicijativu za otvaranje WELCOME DESK U Zračnoj luci Split, koji bi pokrivao cijelu Županiju.
Zračna luka Split u potpunosti je podržala ovu inicijativu i osigurala prostor kao svoj doprinos ovom projektu, a grad Kaštela i TZ Županije splitsko dalmatinske su ga i financijski poduprli.
Osim narečenih projekt su prepoznali i sufinancirali TZ-ovi iz cijele Županije , od Marine do Gradaca i to: Marina, Trogir , Okrug, Solin, Split, Sinj, Trilj, Podstrana,Brela,Dugi Rat, Gradac i Vis.

Plan je aktivirati Welcome desk od travnja (Uskrs) do listopada u radnom vremenu od 8-21 sat, odnosno kad je najveća frekvencija gostiju , te dati gostima što kvalitetniju informaciju o destinaciji (Županija SD ) : red vožnje autobusa, trajekta , katamarana , hidroaviona, šta vidjeti obavezno, gastro ponuda…Gostima staviti na raspolaganje brošure, vodiče i mape na makro (županija ) i mikro planu . Većina gostiju već ima bookiran smještaj , ali ima i backpackera..A svakako računamo i na ponovni dolazak gostiju u Hrvatsku , jer ne radimo ovo za samo jednu sezonu ..

TZG Kaštela je koordinator projekta , a na WELCOME DESKU su sva vizualna obilježja TZŽSD i promo materijali županije i pojedinačnih destinacija, itd….a lociran je nasuprot međunarodnog dolaska u zgradi ZLS.

Ovo je prva godina rada na ovakav način , zajednički, ali mogu reći da sam jako zadovoljna odazivom TZ-ova i podrškom TZŽSD i grada Kaštela , što će nadam se biti i putokaz ovakvim suradnjama i ubuduće.

Lijep pozdrav,
Nada Maršić
Direktorica TZG Kaštela
021/228-355
Email: nada1@kastela-info.hr