Početna Kaštela MNL grada Kaštela – stigli smo do finala

MNL grada Kaštela – stigli smo do finala

698
UDIO

mnlkastela

Odigrane su polufinalne utakmice play off-a malonogometne lige grada Kaštela, kao što se iz postignutih rezultata može vidjeti, favoriti su relativno lako ostvarili plasman u finale.

Nešto teži posao u polufinalu doigravanja imali su branitelji naslova ekipa Dvd Kaštela koji su otpor borbenih štafilićana slomili tek u zadnjoj četvrtini utakmice dok su se igrači Torcide, bez obzira na rano vodstvo lukšićana, puno lakše nego što se očekivalo plasirali u samo finale.

Dvd Kaštela – Kaštel Štafilić-CB ‘Leonardo’ 4:1 (1:0)
(Šimunović 2, Plazonić, Šakić / Baran)

Torcida Trial – CB ‘Brokva’ 8:2 (3:1)
(Koturović 2, Buzov 2, Lovrić 2, Perajica 2 / Turković, Duvnjak)

Završnica malonogometne lige grada Kaštela, finalna utakmica između Dvd Kaštela i Torcide Trial kao i utakmica za 3. mjesto u kojoj se sastaju CB ‘Brokva’ i Kaštel Štafilić-CB ‘Leonardo’ trebala se odigrati u nedjelju 03.svibnja. Međutim, ekipa Dvd Kaštela zatražila je odgodu utakmice jer zbog izostanka većeg broja igrača radi bolesti, ozljeda, posla ne bi bili u stanju skupiti dovoljno igrača za započeti utakmicu.

S odgodom finalne utakmice složio se i voditelj Torcide Trial (uz uvjet da se zbog privatnih obaveza preskoči igranje u nedjelju 10. svibnja) te su, uz dogovor s vodstvom lige voditelji obiju ekipa pristali na prvi slijedeći slobodan termin, a to je nedjelja 17.svibnja.

Tako će se završnica malonogometne lige grada Kaštela, ipak odigrati u nedjelju, ali 17. svibnja kada će se ujedno podijeliti pehari i medalje najboljim ekipama i pojedincima.

Nedjelja, 17.05.2015. …………………………….. ZAVRŠNICA

19:45 CB ‘Brokva’ – Kaštel Štafilić-CB ‘Leonardo’ (za 3.mjesto)
20:45 Dvd Kaštela – Torcida Trial (finale)