Početna Kaštela 5. Festival šalše i salse

5. Festival šalše i salse

Turistička zajednica grada Kaštela i Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine „Šušur“ organiziraju 5. Festival šalše i salse (5. Festival spize i plesa) koji će se održati 30. kolovoza (nedjelja) 2015. godine od 19 do 24 sata na Igrišću u Kaštel Štafiliću.

984
UDIO

fest

Turistička zajednica grada Kaštela  i Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine „Šušur“ organiziraju 5. Festival šalše i salse  (5. Festival spize i plesa)  koji će se održati 30. kolovoza (nedjelja) 2015. godine od 19 do 24 sata na Igrišću u Kaštel Štafiliću.

Teme festivala:

  1. Gastro ponuda
  2. Izložbeni štandovi sa proizvodima od poma i…
  3. Plesni program uz sudjelovanje plesnih klubova i DJ-a
  4. Zabavni program

Pozivaju se građani da svojim sudjelovanjem obogate program Festivala raznim drugim zabavnim sadržajima te da se posjetiteljima ponude nova saznanja i iskustva vezano na temu festivala.

Sudjelovanje na Festivalu je na dobrovoljnoj bazi, ali je prilika za promoviranje vaših aktivnosti zbog medijski popraćenog programa od Tv Jadrana, Nautic radija Kaštela, Kaštelanskog šušura, Kaštelanske panorame, Portala te dnevnih novina, poručuju iz Udruge “Šušur” i TZ.

Izlagačima će biti osigurani besplatni štandovi .

Program:

1900 – postavljanje štandova i priprema gastro ponude od poma

2100 – mimohod plesnih skupina od K. Starog do K. Štafilića

2130 – plešimo zajedno u ritmu salse (nastup plesnih klubova)

2200 – zabavni program uz Bravo bend, Havajke, Amazonke,

Dioklecijanovu legiju, latino i trbušne plesačice

2300 – podjela nagrada, priznanja i zahvalnica

Ukoliko želite sudjelovati na Festivalu šalše i salse (predstaviti svoju organizaciju ili udrugu)  zbog dogovora oko načina sudjelovanja (prostor, štand ili nešto drugo) možete se javiti na u TZG Kaštela, Brce 1 , K.Lukšić ili na tel. 227-933, odnosno e-mail: tzg-kastela1@st.t-com.hr  do  28.08.2015 (petak).