Početna Sport Bayern vratio Dinamu petokraku na grb

Bayern vratio Dinamu petokraku na grb

Dinamo o utorak u 20,45 sati gostuje na Allianz Areni u 2. kolu Lige prvaka. Bayern je na službenoj stranici ponovio pogrešku Olympiacosa i vratio je Dinamo u neka druga vremena. Čini se da Bavarci ne znaju kako izgleda Dinamov grb.

1043
UDIO

dinamo

Dinamo o utorak u 20,45 sati gostuje na Allianz Areni u 2. kolu Lige prvaka. Bayern je na službenoj stranici ponovio pogrešku Olympiacosa i vratio je Dinamo u neka druga vremena. Čini se da Bavarci ne znaju kako izgleda Dinamov grb.

Bayern je najavio utakmicu s Dinamovim grbom koji ima petokraku. Isto je napravio Olympiacos nakon što su izvučene skupine Lige prvaka. Dinamo je od 1911. godinepromijenio grb 16 puta. Petokraku je zagrebački klub imao do 1991. godine, a verziju grba koju su objavili Olympiacos i Bayern Dinamo je imao od 1969. do 1991. Ta vremena su prošla, ali kad se Bayern već vraća u prošlost, vratit ćemo  se i mi.

Dinamo je 1963. godine na krilima Zambate razbio Bayern usred Münchena u Kupu Velesajamskih gradova 4-1. Sve do lani i pobjede Reala 4-0 na Allianz Areni, taj poraz je bio Bayernov najteži domaći poraz u povijesti svih europskih natjecanja.

Maknuli zvijezdu i opet fulali grb!

Bayern je nakon nekoliko sati shvatio da je pogriješio pa je ipak stavio grb bez petokrake na službenu stranicu. Ali opet je pogriješio! Nije stavio pravu verziju grba.

Stavio je verziju grba koju je Dinamo imao od 2000. do 2006. godine sa zlatnim obrubom, a ne ovu aktualnu. No dobro, barem više nema petokrake…

IZVOR: 24sa