Početna Hrvatska Pomozite maloj Maji (6): Hitno treba novac za skupo liječenje

Pomozite maloj Maji (6): Hitno treba novac za skupo liječenje

1768
UDIO

Maja Petrović koja će uskoro napuniti šet godina, od svibnja prošle godine se liječi u KBC-u Zagreb. Djevojčici je dijagnosticiran neuroblastom, zloćudni tumor nadbubrežne žlijezde sa metastazama u limfnim čvorovima vrata te u koštanoj srži.

Usprkos velikim naporima liječnika u KBC-u Zagreb, Maja nije izliječena pa su njezini roditelji odlučili Maju nastaviti liječiti paralelno i u Austriji. Maja je u bolnici u Salzburgu bila dva tjedna i stanje joj se poboljšalo. Dobila je apetit i udebljala se dva kilograma, puno je bolje raspoložena i nalazi su bili bolji.

U međuvremenu Majini hematološki nalazi postaju opet nestabilni i mora opet primati krvne pripravke.

Liječnici su, s obzirom na dobre rezultate, preporučili da se Maja nastavi liječiti u Salzburgu. Njezini su roditelji prvu terapiju platili 10.000 eura čemu treba dodati i troškove smještaja, puta i dodatnih lijekova. Majinu obitelj ta je prva terapija financijski iscrpila i sada traže pomoć. Svaka dodatna imunoterapija košta oko 5000 eura, a Maja ih treba četiri do pet.

Svi koji žele, Maji mogu pomoći i uplatom u Zagrebačkoj banci, gdje je otvoren račun na ime Maje Petrović: HR3123600003116449956.
Maja vam unaprijed puno zahvaljuje.

preuzeto sa 24sata.hr