Početna Zanimljivosti Zbog zvukova u uhu mislila da su je opsjeli zli duhovi, a...

Zbog zvukova u uhu mislila da su je opsjeli zli duhovi, a onda su je liječnici šokirali

638
UDIO

Kineskinja Li Meng trpjela je bolove u uhu, a tijekom noći znala bi čuti i neobične zvukove. S obzirom na to da je sve to potrajalo, Li je već pomislila kako su je obuzeli zli duhovi jer je na planinarskom izletu jela divlje bobice koje su rasle preko jedne grobnice.

Njezin praznovjerni dečko upozorio ju je da ne jede te bobice, no ona je bila previše žedna pa je ignorirala njegov savjet. – Čak sam otišla s njim u hram pomoliti se, no nije pomoglo – ispričala je Li koja je naposljetku potražila liječničku pomoć.

Kada je došla u bolnicu, uslijedio je šok. Liječnici su joj otkrili da joj je u uhu živio pauk koji si je ispleo mrežu. Da stvar bude još gora, kako je ispričao dr. Chen Zhaoyou, prvi pokušaji izvlačenja pauka rezultirali su njegovim agresivnijim ponašanjem, što je djevojci uzrokovalo još boli.

No, na kraju su ga uspjeli izvaditi pomoću sirupa. Iako pauk u uhu zvuči užasno, dr. Zhaoyou kaže da takvi slučajevi nisu toliko neuobičajeni te da ih imaju 23 na dan, piše Mirror. Dao je primjer kako su iz ušiju znali pacijentima vaditi manje žohare, mrave, moljce, stonoge pa čak i muhe.

preuzeto sa vecernji.hr