Početna Hrvatska Udruga Solidarnost podržala Stipu Petrina

Udruga Solidarnost podržala Stipu Petrina

Karamarko koji je kandidat HDZ-a u IX. izbornoj jedinci, 25 godina je dio sustava ove zemlje, a ništa nije učinio kao ni njegova stranka. Ostojić koji je kandidat SDP-a, također, doduše imao je manje vremena, ali isto ništa, naglasio je Petrina.

818
UDIO

sp2

Načelnik općine Primošten u srijedu je prisustvovao tiskovnoj konferenciji u Zadru u organizaciji Udruge Solidarnost. Ova udruga okuplja radnike iz pretvorbom i privatizacijom mnogih devastiranih zadarskih poduzeća. Razloga današnje konferencije bio je odluka Udruge Solidarnosti da na nadolazećim parlamentarnim izborima podrži Nezavisnu listu Stipe Petrina.

Petrina je u svom obraćanju ukazao na tekuće probleme ne samo Zadra već cijele Hrvatske. On smatra da bez ujedinjena spasa  nema, odnosno da našu sudbinu kroje mračni “centri moći”. Izrazio je nadu da će se nakon 25 godina poražavajuće politike vladajućih, doći do promjene te nazočne upitao što je itko od lijevih i desnih napravio za aktualnu izbornu jedinicu, odnosno IX. izbornu jedinicu gdje Petrina izlazi.

Karamarko koji je kandidat HDZ-a u IX. izbornoj jedinci, 25 godina je dio sustava ove zemlje, a ništa nije učinio kao ni njegova stranka.

Ostojić koji je kandidat SDP-a, također, doduše imao je manje vremena, ali isto ništa, naglasio je Petrina.

sp3

Stipe se u svom obraćanju osvrnuo na svoj Model Primošten, koji je temelj programa Nezavisne liste. Model Primošten, primjer je vođenja najuspješnije politike u Hrvatskoj, čiji su svjedoci rast Primoštena od 2001. godine kada je NLSP preuzela vlast.

Ne lažem, ne varam, ne kradem i u Primoštenu imam najbolje rezultate od svih općina u Hrvatskoj, te se nadam da će birači to prepoznati, zaključio je Petrina te pohvalio Udrugu Solidarnost.

Više o Nezavisnoj listi Stipe Petrina i njegovom radu pogledajte ovdje:

Stipe Petrina – rad i rezultati!