Početna Hrvatska Vlasnik trogirskog narodnjačkog kluba osuđen zbog podvođenja!

Vlasnik trogirskog narodnjačkog kluba osuđen zbog podvođenja!

1334
UDIO

Na godinu dana zatvora, plus još godinu dana zatvora uvjetno (na maksimalni rok kušnje od pet godina) osuđen je vlasnik trogirskog narodnjačkog kluba Monaco, zbog tri kaznena djela podvođenja.

U biti je riječ o istoj stvari, od prosinca 2011. do svibnja 2012. dogovarao je i organizirao prostituiranje tri djevojke: uglavnom su “usluge” pružale njegovim prijateljima, poznanicima ili gostima disco cluba Monaco.

Cijene su iznosile između 400 i dvije tisuće kuna po klijentu, ovisno o usluzi. Stojan bi možda prošao i bolje pred Županijskim sudom u Splitu, no dvije djevojke su bile – maloljetne (rođene 1994. i 1995. godine). Nije ih prisiljavao, djevojke su kasnije nastavile i samostalnu djelatnost, kako je naglasio njegov branitelj, a oduzeto mu je i 18 tisuća kuna zarade.

Zarada je zapravo procijenjena, nisu ni na splitskom sudu bili sasvim sigurni koliko je novaca uprihodio od svojih djevojaka jer su mu one davale novac “od oka”, povremeno. Ipak, tih 18 tisuća kuna je minimalan iznos kojeg je “makro” zaradio tijekom tih nekoliko mjeseci na ime “provizije”…

preuzeto sa dalmacijanews.hr