Početna Kaštela Marinci dočekuju Mađare

Marinci dočekuju Mađare

815
UDIO

marinak

U srijedu,11.11 u 19h, Mladost Marina Kaštela u prvom kolu challenge kupa, dočekuje vladare mađarske odbojke, momčad Fino Kaposvara.

Marinci su opet zauzeli prvo mjesto u prvenstvu Hrvatske, te jednom nogom zakoračili u final four kupa, pa rasterečeno kreću u sutrašnji dvoboj, gdje žele pokazati zube i pokušati iznenaditi respektabilnog protivnika. Dobra vijest je što je veliki talent Petar Đirlić započeo s laganim treninzima.

Trener Rančić: Veselim se sutrašnjoj utakmici iz razloga što mojoj ekipi upravo fale ovakve utakmice,protiv protivnika koji su rang iznad hrvatskih ekipa,pa možemo iz toga izvući velike koristi, odnosno potreban napredak. Momčad Kaposvara sastavljena je od mađarskih reprezentativaca,koje predvodi iskusni srednji bloker Rasa Alex, najbolji igrač korektor Nemeth Ferenc, te odličan primač Bagicz Balazs i dizač Magyar Balint. Prednost Kaposvara je što su već par sezona u istom sastavu, ali smatram da moja ekipa agresivnim servisom, te mirnoćom na prijemu može sigurno igrati izjednaćenu utakmicu,odnosno parirati mađarima.