Početna Hrvatska Javna dražba za 213 državnih vozila

Javna dražba za 213 državnih vozila

Žele li pristupiti dražbi, zainteresirani kupci moraju uplatiti deset posto vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe koja počinje u 9 sati, iznosi će se podizati prema mogućnostima potencijalnih kupaca, s time da je najmanji mogući iznos za podizanje 200 kuna, kaže se u priopćenju.

758
UDIO

auta

Žele li pristupiti dražbi, zainteresirani kupci moraju uplatiti deset posto vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu.

Javna dražba za 213 vozila koja su dosad bila dijelom voznog parka hrvatskih državnih institucija, održat će se u subotu, 21. studenoga u prostoru zagrebačkog Kazališta na Pešćenici, izvijestili su iz tvrtke TRCZ koja je organizator dražbe.

U ponudi će biti razne marke i brendovi vozila, a kupci će, uz ostalo, moći licitirati za vozila koja su vozili djelatnici Vrhovnog suda, ministarstava unutarnjih poslova, graditeljstva i prostornog uređenja te kulture, Ureda za opće poslove Sabora i Vlade, ali i Hrvatske pošte, HAC-a, DUUDI-ja, HCR-a, Hitne pomoći itd.

Vozila će se moći pregledati u četvrtak 19. i petak 20. studenoga od 10 do 14 sati u Donjoj Zelini, kao i na web stranicama TRCZ-a.

Žele li pristupiti dražbi, zainteresirani kupci moraju uplatiti deset posto vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu.

Tijekom dražbe koja počinje u 9 sati, iznosi će se podizati prema mogućnostima potencijalnih kupaca, s time da je najmanji mogući iznos za podizanje 200 kuna, kaže se u priopćenju.