Početna Kaštela Berketovi vječnici poste i mole za MOST

Berketovi vječnici poste i mole za MOST

Na direktno pitanje novinara - što je najbolja odluka za Hrvatsku, bivši gradonačelnik odgovora da - dok se moli ne može se prejudicirat ishod. Ujedno je poručio vijećnicima HDZ-a i SDP-a da se i oni pomole jer se radi uglavnom o njihovom interesu.

761
UDIO

jb

Dva pitanja vladajućima postavljena su od SDP-ovca Dražena Đakovića kojeg je zanimalo kada je dobivena stalna uporabna dozvola za vrtić Maslinu te je zatražio potpunu specifikaciju ukupnih troškova za rekonstrukciju tog vrtića.
Nezavisni vječnik Ivan Kovač pitao je što Grad radi na temu poticaja kaštelanskim poljoprivrednicima te što se poduzima u svrhu produženja i poboljšanja turističke sezone.

Najzanimljivije je bilo kada je Josip Berket za govornicom izjavio da njegovi vijećnici danas neće postavljati vijećnička pitanja jer dio njih čini pokoru i posti te se mole Duhu svetom da prosvijetli pamet zastupnicima Mosta nezavisnih lista u donošenju najbolje odluke za Hrvatsku.
Na direktno pitanje novinara – što je najbolja odluka za Hrvatsku, bivši gradonačelnik odgovora da – dok se moli ne može se prejudicirat ishod. Ujedno je poručio vijećnicima HDZ-a i SDP-a da se i oni pomole jer se radi uglavnom o njihovom interesu.