Početna Kaštela „Adventska i božićna priča“ u Kaštelima s Gradskom knjižnicom

„Adventska i božićna priča“ u Kaštelima s Gradskom knjižnicom

Gradska knjižnica Kaštela ove godine u povodu Adventa i božićnih blagdana organizira događanje

922
UDIO

 

Gradska knjižnica Kaštela ove godine u povodu Adventa i božićnih blagdana organizira događanje gkk.  Svečano otvorenje bit će održano povodom proslave Dana GKK u ponedjeljak, 07. prosinca 2015. g. u 19.00 sati ispred odjela Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu.

Na trgu ispred knjižničnog odjela bit će upriličen koncert na kojemu će nastupiti: djeca iz kaštelanskih osnovnih škola i dječjih vrtića, učenici 1. i 3. razreda OŠ kneza Mislava s vjeroučiteljicama, finalistica RTL-ove emisije „Zvjezdice“ Lana Rubelj, Anton Jerkunica, Tereza Šimundić, Roko Kraljević te Ivona Mandić, Valentina Mustapić i Josip Grgantov.

Svoj dolazak najavio je i specijalni gost – sv. Nikola, koji će djecu darivati slatkišima. Istim povodom nazočnima će biti predstavljeno predvorje knjižničnog odjela, za čije je uređenje u adventskom i božićnom ugođaju zaslužna Anamarija Kelava, a koje će u vremenu od 07. 12. 2015. do 05. 01. 2016. svakim radnim danom u 18.30 postati mjesto svakodnevnog druženja članova Knjižnice uz čitanje i pričanje adventskih i božićnih priča, izradu božićnih ukrasa, kreativnih literarnih i likovnih radionica itd.

 

Inače, tijekom cijelog prosinca, u svim odjelima GKK održavat će se prigodne kreativne radionice u sklopu kojih će biti izrađivani božićni ukrasi, igraonice za djecu u sklopu kojih će se najmlađi članovi Knjižnice upoznati sa sv. Nikolom i sv. Lucijom uz pjevanje adventskih i božićnih pjesama, pričaonice u sklopu kojih će biti čitane najljepše slikovnice i priče na temu Božića, a bit će organizirane i edukativne projekcije crtanih filmova.

Popis radionica s vremenom održavanja možete provjeriti na plakatu i na službenoj stranici GKK www.gkk.hr i na Facebook stranici GKK.

Osim toga, svi novi članovi, koji se u GKK učlane u vremenu od 07. 12. 2015.- 05.01.2016. sudjeluju u nagradnoj igri (izvlačenje nagrada 05. siječnja 2016. u odjelu GKK u Kaštel Sućurcu; 1. nagrada – obiteljski izlet; 2. i 3. nagrada – obiteljski ručak).

Generalni pokrovitelji “Adventske i božićne priče u GKK”:  NIRD d.o.o i Ribola d.o.o.

Osmišljavanje i uređenje interijera: Anamarija Kelava
Pokrovitelj nagrada: Turistička zajednica Grada Kaštela

Pokrovitelji – suradnici: Srednja škola “Braća Radić” – Kaštel Štafilić, Foto studio “Iris” – Kaštel Sućurac, Caffe bar The Best – Kaštel Sućurac, Caffe bar Madera – Kaštel Sućurac,

Fast food Kuma – Kaštel Sućurac.

Medijski promotori: 

Portal grada Kaštela, TV Jadran, Nautic radio Kaštela, Radio Dalmacija, Totalni FM, Dalmacija News, Radio Brač, Kaštelanski šušur, Gradski radio Trogir, Kastela.COM, Dalmatinski portal, Jadranski radio, Radio Sunce.

Radujemo se Vašem dolasku!