Početna Kaštela Udruge iz Kaštela dostavite izvješća

Udruge iz Kaštela dostavite izvješća

821
UDIO

gk

Podsjećamo članove udruga na obvezu dostavljanja izvješća o realizaciji projekata/programa i utrošenih financijskih sredstava, čiji su se projekti ili programi tijekom 2015. godine sufinancirali iz proračuna Grada Kaštela.

Godišnja izvješća udruge trebaju dostaviti na propisanom obrascu, najkasnije do 30. siječnja 2016. godine na adresu: Grad Kaštela, Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove, Braće Radić 1, Kaštel Sućurac.

Obrasci izvješća o radu udruga i realizaciji projekata/programa mogu se preuzeti na ovoj stranici ili u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti (IV. kat zgrade Grada u Kaštel Sućurcu).

Podsjećamo čelnike udruga na zakonsku obvezu dostavljanja godišnjih izvješća o realizaciji projekata/programa i utrošku proračunskog novca (Zakon o udrugama – Narodne novine 74/14 Uredba o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge – Narodne novine 26/2015,Uredba o sastavljanju i predaji izjave o fiskalnoj odgovornosti i izvještaja o primjeni fiskalnih pravila – Narodne novine br. 78/11, 106/12, 130/13 i 19/15).

Udruge, koje u zadanom roku ne dostave traženo izvješće s odgovarajućim dokazima o namjenski potrošenom novcu u 2015. godini, neće moći dobiti financijska sredstva iz proračuna Grada tijekom 2016. godini, a dobivena sredstva iz proračuna Grada Kaštela tijekom 2015.g. morat će vratiti u proračun.

OBRAZAC IZVJEŠĆA O RADU UDRUGA I REALIZACIJI PROJEKATA