Početna Hrvatska Uhvaćena 4 klauna kod Donjeg Miholjca: ‘Ispuštali su neartikulirane zvukove i uznemiravali...

Uhvaćena 4 klauna kod Donjeg Miholjca: ‘Ispuštali su neartikulirane zvukove i uznemiravali mještane’

1264
UDIO

Klaunovi koji u posljednje vrijeme i u Hrvatskoj navodno teroriziraju građane stigli su i u Beničance kod Donjeg Miholjca. Naime, četiri klauna u petak su navečer izazivali nered, zbog čega ih čekaju prekršajne prijave.

– Tri maloljetnika i 23-godišnjak maskirani u klaunove ispuštali su neartikulirane glasne zvukove po mjestu i tako uznemiravali mještane. Policija ih je zatekla u selu i, kada su upitani zašto su se maskirali, rekli su da su se samo htjeli našaliti – kazao je Vlado Krznarić, policijski službenik iz Odjela za analitiku i informiranje Policijske uprave osječko-baranjske, piše Glas Slavonije.

Krznarić je također rekao da je u posljednjih desetak dana u PU osječko-baranjsku stiglo deset dojava o pojavi tzv. strašnih klaunova, ali jedino je ova rezultirala uhićenjem, dok u drugim slučajevima policija nije mogla ni potvrditi ni dokazati da su se klaunovi zaista pojavili..

U posljednje vrijeme šire se informacije o pojavi klaunova koji straše građane po svijetu i Hrvatskoj. Tako je u Varaždinu policija ispitala jednog maloljetnika koji je maskiran u klauna mahao sjekirom kod Varaždina.

preuzeto sa vecernji.hr