Početna Hrvatska Hajduk – Navijači dosada donirali nevjerojatnih 3,2 mil. kn!

Hajduk – Navijači dosada donirali nevjerojatnih 3,2 mil. kn!

Još tri dana.

777
UDIO

h1

Udruga Naš Hajduk objavila je nepotpune rezultate prvog projekta donacija za otkup dionica kluba, koji traje još tri dana: članovi Hajduka u četrdesetak dana donirali su nevjerojatnih 3,2 mil. kn.

Rezultat je to ogromne podrške koju je Udruga Naš Hajduk dobila prvenstveno od svojih članova donatora, ali i sadašnjih (Erceg) i bivših igrača (Kalinić, Pašalić, Milić, Milović, Maloča…), poznatih trenera (Ratko Rudić, Joško Vlašić…), ljudi iz svijeta glazbe (Oliver Dragojević, Gibonni, Marjan Ban…), te drugih sportaša. Ukoliko se intenzivan ritam donacija nastavi do srijede, već prvim projektom doći ćemo blizu otplate cijele godišnje rate za stečenih 24,53 % dionica Hajduka.

Ovim putem javno zahvaljujemo svim donatorima i ujedno pozivamo sve članove i navijače da se uključe do kraja akcije. Hajduk, to smo mi!

Projekt završava 30. studenoga u 23:59. sati, tako da su ostala samo još tri dana za donirati i osigurati svoje ime i prezime utkano u Hajdukov dres. Svi donatori iznosa od 1911 kn i više, pored imena na dresu, dobivaju i pravo glasovati za crnu ili sivu varijantu dresa sa njihovim imenima, no i manji iznosi su dobrodošli.

Zbog velikog interesa Udruga je produžila radno vrijeme Odjela za članstvo. Donatori će svoju donaciju moći uplatiti u Odjelu za članstvo na Poljudu od 9 do 20 sati, ali i na kućici Našeg Hajduka na Rivi, od 9 do 21 sat.

Podsjećamo, iznos od 1911 kn možete donirati u maksimalno 12 rata, čime dnevno donirate malo više od 5 kn za otkup dionica. Donirati možete u prostorijama Odjela za članstvo, kućici Našeg Hajduka na Rivi, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o načinu i mjestu plaćanja.